Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Manuel Pamić: U Sparti mi je odlično, ali poziv s Poljuda godi

manuel pamić
Nel Pavletić/Pixsell
07.06.2011.
u 19:13

Ni mjesec dana nakon što je Dinamo pokazao da je zainteresiran za Spartina lijevog bočnog igrača, našeg reprezentativca Manuela Pamića, i iz Hajduka su počeli slati signale

Znamo da je broj Pamićeva mobitela u Poljudu bio vrlo tražen. Procijenili su u Hajduku da bi Pamić mogao bijele jako pojačati na poziciji lijevog bočnog igrača u zadnjoj liniji. Nakon što je Ivan Strinić otišao u Dnipro, ta je pozicija postala kritična.

– Lijepo je čuti da me Hajduk spominje kao želju, kada vas želi klub poput Hajduka, to svakom igraču godi. Tako je bilo i nedavno kad je Dinamo bio za mene zainteresiran. Ali, još godinu dana imam ugovor, u Sparti sam zadovoljan – rekao je Pamić. Iskreno je kazao da mu je naš poziv prvi glas o Hajduku, ali u međuvremenu ga je sigurno već nazvao član uprave bijelih zadužen za struku Milo Nižetić.

– Otvoren sam za sve razgovore... Ali, ponovo naglašavam, u Sparti mi je odlično – zaključio je Pamić, nakon Šimunića, Mate Bilića i Krstanovića četvrti igrač za kojeg su proljetos zagrizla oba naša velikana.

Hajduk je ovaj tjedan označio kao ključni u prijelaznom roku. Krasimir Balakov za četvrtak je sazvao proziv, još nema nijednog novog imena. Čeka se odgovor Josipa Šimunića, u Splitu je trenutačno Ljubo Miličević, koji je s Hajdukom u dugogodišnjoj ljubavi i već je dva puta dolazio, ali uvijek bi se nešto ispriječilo. Australski Hrvat Miličević (30), fanatični navijač Hajduka, bio je na sastanku s Nižetićem i predsjednikom Hrvojem Malešom. Lako je moguće da stoperski par bijelih sljedeće sezone bude australskih korijena.

Bijeli hitno traže i vratara, Danijel Subašić odlazi, Maleš bi rado vratio Stipu Pletikosu, ali Hajduk je bacio oko i u susjedovo dvorište. Kapetan Splita Andrija Vuković jedan je od najboljih vratara Prve hrvatske lige, odrastao je u Hajduku i teško bi odolio zovu s Poljuda. Povratak u Hajduk bio bi mu ostvarenje najvećeg sportskog sna, a bijeli bi dobili provjerenog čuvara mreže.

Ključne riječi

Komentara 2

LU
luanti
19:45 07.06.2011.

koje gluposti pišu novinari i ja sam išao gledati mercedes i pitao za cijenu i natom je i ostalo tako isto i hajduk

NI
niko36
20:43 07.06.2011.

Hajducka uprava u posljednji 15 god. nije ustanju dovesti iole normalnog igraca. Ako dovedu mlade sve ih upropaste treneri tipa Mise, Vucevic. Ako dovedu malo \"iskusnije\" kao Tudora, Rossu to su igraci koji se na stakama i nosilima dovuku na pripreme i po sistemu malo igracu, malo menadzeru i nekom iz uprave potpisu se nekavi jednogodisnji ugovori s mogucnoscu produljenja sursdnje koja se ocituje u vucaranju po Poljudu i oko njega dok nedode utakmica a kada dode tekma onda se grebu za karte. Pa od Hajduka je i Primorac ozbiljniji sto se tice pregovora i dovodenja igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije