Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEP BEZ MANDŽE

Mandžukić se ozlijedio i nije otputovao u Moskvu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.11.2013.
u 10:20

Španjolac u Moskvi ne može računati na hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji je ostao u Münchenu kako bi zaliječio ozljedu mišića lista noge.

Nakon velike pobjede u njemačkom derbiju protiv dortmundske Borussije 3:0 nogometaše Bayerna čeka gostovanje u Moskvi kod CSKA. Bavarci su već nakon četiri kola osigurali osminu finala, pa utakmica u Moskvi treneru Pepu Guardiolu može poslužiti za isprobavanje nekih novih varijanti.

Španjolac u Moskvi ne može računati na hrvatskog napadača Marija Mandžukića koji je ostao u Münchenu kako bi zaliječio ozljedu mišića lista noge, objavio je Bayern na službenim stranicama.

Umjesto Mandže u Moksvu je otputovao 18-godišnji Julian Green.

Osim hrvatskog napadača Pep Guardiola ne može računati ni na Francka Riberyja, Bastiana Schweinsteigera, Xherdana Shaqirija, Claudija Pizarra, Diega Contenta i Holger Badstubera. Ipak, u Moskvi su cilj tri boda.

- S pobjedom smo sigurno prvi u skupini. Pobjeda nam donosi i bonus od milijun eura, a i klub će dobiti nove bodove na Uefinoj ljestvici - rekao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Utakmica se igra u srijedu u 18 sati, a očekuje se temperatura pet stupnjeva Celzijusa ispod nule.

>> Pep, mijenjaj taktiku: Mandžo i Robi su par
>> Potop Borussije! Mandžo izašao, Bayern utrpao tri komada

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirko0410
13:53 26.11.2013.

bolje da je ozlijeđen nego da je krtica o kojoj Pep priča.

MU
muh
12:23 26.11.2013.

Izgleda da ga Bayern više neče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije