Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li prihvatiti?

Mandžukić se hvalio, suigrač ga izazvao: Idemo 1 na 1!

Luka Modrić i mario Mandžukić nakon finala lige prvaka
Foto: Press Association/Pixsell
04.07.2017.
u 17:08

Hrvatski nogometaši tijekom stanke od nogometa sve se više posvećuju drugim sportovima

Hrvatski nogometaši tijekom odmora od naporne sezone i dalje održavaju kondiciju, ali to uglavnom rade tako da se bave nekim drugim sportom.

Primjerice, dok čeka realizaciju transfera u Manchester United, Ivan Perišić u Poreču je nastupio na turniru u odbojci na pijesku. S druge strane, Mario Mandžukić posvetio se tenisu.

Juventusov nogometaš pohvalio se teniskim umijećem na Instagramu, objavio je video na kojoj se vidi raskoš talenta, a u komentarima je uglavnom dobivao pohvale. no, javio mu se i reprezentativni kolega te ga izazvao.

"Idemo 1 na 1", napisao je Dejan Lovren i tako mu bacio rukavicu. ostaje za vidjeti hoće li Mandžo pristati na izazov...

 

Training 🎾🎾 #tennis #nike #mm17🌪

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

Komentara 2

ME
MejaCity
22:43 04.07.2017.

kakve djecije fore pa ovi novinari su vrh.....kakvi članci,kakvi tekstovi,razmišljanja točno neznam sta da radim ludiloo odo na rab ....strašno

DH
dalibor.hren
05:38 06.07.2017.

Szvarno se vidi sva raskoš talenta. Najjači mu je bekend!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije