Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novom maxu!

Mandžukić: Russu sam izradio hrvatsko-njemačku zastavu!

Mario Mandžukić
Foto: Pixsell
1/10
26.01.2012.
u 21:34

Dinamov trener stoljeća Ćiro Blažević 30 godina kasnije otkriva sve tajne o legendarnom plavom proljeću 1982.

Sjajni njemački stoper, jedan od najboljih obrambenih igrača Bundeslige, Marco Russ (26) iz Wolfsburga ne odustaje od želje da dobije hrvatsko državljanstvo i potom ispuni uvjete za igranje u hrvatskoj reprezentaciji! S Russovom željom sada su upoznati svi u njegovu Wolfsburgu, priču koju smo otvorili u prošlom broju Maxa prenio je i najtiražniji Bild, a posebno su je podržali Russovi suigrači Mario Mandžukić i Srđan Lakić. Russ za novi broj Maxa otkriva:

– Mandžukić me oduševio, sam je napravio hrvatsko-njemačku zastavicu i darovao mi je u svlačionici pred svim igračima. Još mi je rekao da sad moram biti posebno dobar s njim kako bi o meni lijepo govorio izborniku Biliću.

Novi Max donosi veliki nastavak ove ekskluzivne priče na koju je kaotični HNS i naš stručni stožer po običaju reagirao tromo i apatično. Glavna priča novog Maxa je ipak povratak u legendarno plavo proljeće 1982. godine, kada je Dinamov trener stoljeća Ćiro Blažević dignuo Hrvatsku na noge i donio titulu u Zagreb poslije 23 godine. Neuništivi Ćiro točno 30 godina poslije otkriva sve tajne i potpuno nepoznate detalje o nezaboravnom Dinamovu pohodu, kako je stvorena šampionska momčad i kako mu je tadašnji predsjednik kluba, general Đuro Prilika rekao: “Gospon Ćiro, titula nam uopće nije cilj! Nismo bili prvaci 23 godine, možemo se strpjeti još sljedeće 23...”

Novi Max objavljuje ekskluzivni intervju s ruskim izbornikom i trenerom Makabija Davidom Plattom koji otvoreno priznaje koje bi košarkaše iz Hrvatske želio u Tel Avivu, Legende Medveščaka uoči Winter Classica otkrivaju zaboravljene detalje iz bogate povijesti Šalate. Čak je i Tito svojedobno dolazio na kultno klizalište i pitao: "A zašto vi ovdje ne podignete krov?"

Ključne riječi

Komentara 7

MA
mastif
08:10 27.01.2012.

baš me zanima kako će admin reagirati na vrijeđanje naših nacionalnih simbola... ili će mu po običaju kliknuti ,,pohvali\'\'

OB
-obrisani-
09:39 27.01.2012.

27.01.2012. u 08:10h mastif je napisao/la: baš me zanima kako će admin reagirati na vrijeđanje naših nacionalnih simbola... ili će mu po običaju kliknuti ,,pohvali\'\' Doživio sam pravednu i poštenu kaznu upotrebom međunarodnog prava za baniranje od strane administratora kaoao da sam neki nevini vitez u haškoj čeliji..

SE
serđo
07:43 27.01.2012.

kličem se mujo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije