Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoboj napadača

Mandžukić protiv Lewandowskog vodi 1:0 za sada

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.08.2014.
u 14:41

Većina stručnjaka vjeruje da je Atletico napravio dobar posao prodajom Coste u Chelsea za 40 milijuna eura, te kupovinom Mandžukića za 22 milijuna eura

Mario Mandžukić ovog je ljeta iz Bayerna otišao u Atletico, a u Münchenu je njegovo mjesto zauzeo Poljak Robert Lewandowski. U petak su se obojica predstavila pred novim navijačima, a navijači i kritičari su ih mogli usporediti prvi put u pravim testovima, iako su igrali u gradovima udaljenima gotovo 2000 kilometara, piše Goal.com.

Svatko ima pravo na mišljenje tko je bolji, ali gledajući golove, Mandžukić je golom donio pobjedu Atleticu 1:0 protiv Reala, te je njegova momčad s ukupnih 2:1 osvojila španjolski Superkup.

Diego Simeone s pravom je imao samo riječi hvale za Hrvata. A opet, pohvalio je samo sebi jer je uspio naći dobru zamjenu za Diega Costu.

Većina stručnjaka vjeruje da je Atletico napravio dobar posao prodajom Coste u Chelsea za 40 milijuna eura, te kupovinom Mandžukića za 22 milijuna eura.

Protiv Reala samo su dvije minute trebale Mandžukiću da osvojio navijače na Vicente Calderonu. Pobjednički gol protiv Real tako utječe na ljude. Ali način na koji je 28-godišnji napadač zabio gol sugerira da bi mogao doći do brojke od 36 golova, koliko je prošle sezone zabio Costa.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com!

>>"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

>>Mandžo je već ušao u povijest! Evo koje rekorde je srušio

Komentara 1

CA
carpediem
16:10 23.08.2014.

Jos je sve to pocetak mada je dobro krenilo i ovako ako nastavi do kraja Sezone ce mo se pitati hoce li Mandzukic ili Ronaldo vise dati golova a Lewandowski ce biti zaboravljena Tema jer Mandzo sad more igrati cjelu utakmicu i napadi se zavrsavaju na njemu a smije pucat i penale mada je promjenio Ligu dok je Lewandowski promjenio samo Klub ali kod Guardiole nece Lewandowski igrati do kraja utakmice niti pucati penale niti ce se napadi zavrsavati na njemu e pa sad se vidi da je Mandzo zabio svoj gol protiv Reala a u Bayernu ga nije mogao zabiti jer je Guardiola pametan Trener pa ga je Real isprasio iz Lige Prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije