Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA
Povratak na članak

Mandžukić nije želio o ozljedi, no zato je Dalić objasnio o čemu je riječ

- kako sam zadovoljan svojom igrom? Plan je bio da odigram 50 minuta, to sam i odradio, dobro sam se osjećao. Zadovoljan sam - rekao je Ćorluka.

Komentari 14

Avatar janja70
janja70
09:21 04.06.2018.

Meni miriši da Mandžu boli gubitak statusa u prvih 11, a ne koljeno.

VL
DH
dalibor.hren
09:07 04.06.2018.

Kovačić: bezopasan u napadu, nevidljiv u sredini, beskoristan u obrani - drugim riječima, niš koristi!!!

VL
SA
SI aka SI
10:07 04.06.2018.

jučer je bilo dobrih 60 minuta, a kasnije i nije previše zahvalno za bilo kakve zaključke. Jednostavno, previše izmjena je ušlo i razbio se nekakav natjecateljski ritam. Osobno, i kad pobjeđuju i kad gube, ja prvo gledam šta nije valjalo i šta može biti problem. Slatke brige koje spominje autor ne vidim, jer mi zapravo nemamo napadača na kojeg možeš računati kada treba ganjati rezultat. Kramarić nažalost nije taj. Kao što Vida nije bek. Postavlja se pitanje zašto su dva lijeva beka tamo, ako očito ne postoji povjerenje da ih se koristi u važnijim utakmicama. Ili zašto onda jedan od ta dva nije bio Sosa ili Barišić. Perišić se pod hitno treba vratiti na izdanja od prije dvije godine, a za Modrića i Rakitića treba zapaliti svijeću na Kamenitim vratima da se ne ozlijede, jer bez njih.....sve ostalo je bilo OK :)

VL
PR
prajdali100
09:00 04.06.2018.

O kakvim šansama mi pričamo !!! Lovrenov šut glavom i to je sve.U napadu smo bezopasni, nema tko da šutne loptu sa 20 metara.Vida na mjestu braniča !!!!!?? Ma dajte molim vas.Perišić i Kovačić ?????

VL
GO
Goldstadt
09:12 04.06.2018.

umor??????? hahahaha . ajte ne kakite lažovčine belosvetske recite pravu stvar nemamo igru niti igrača koji bi imao muda povuči igru prema naprijed nema odvažnosti sve sami srolje i kukavice bez žara i želje za borbom za taj grb na dresu, poradi čega lažete uvjek budite već jedan puta odvažni i hrabri i iskreni prema sebi a najprije prema naciji i kažitekukavice smo ihebe namse za taj grb i državu mi smo svoje pra praunuke obezbjedili sa lovom ali svejedno imali vi love ili ne vi ste jedne obične belosvetske kukavice!!

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
09:09 04.06.2018.

ma ja mislim jos uvjek da je trebal pozvat Hajduk i ako nema dovoljno igraca bile dice ali ima ih po svijetu i pozvat njih jer oni znaju kako osvojit trece mjesto i time bi se izjednacili sa Cirom, Sukerom, Bobanom i opcenito sa nasom bakrenom generacijom a mogli bi ih mozda i nadmasit jer na SPu nece biti ni Dinamo ni Rijeka ali ni Rudes pa ko zna mozda bi mogli i biti prvaci a ovako 3 tekme i doma

VL
BU
Bubalamala
11:50 05.06.2018.

Imamo naj manje dva nepotrebna igrača zbog kojih smo trebali povesti dva mlada talentirana igrača,npr. Sosu i Brekalo !

VL
Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
08:51 04.06.2018.

U zadnje vrijeme malo više pratim spor nego u cijelom životu. Zanima me zakaj nije igrao onaj Salah kad smo igrali u Liverpoolu, baš je pravi centarfor.

VL
Avatar babas
babas
08:09 04.06.2018.

Čudno da Kalinić nije dobio ni minute,bilo je upotrebljivih centaršuta,ali ih nije imao tko pospremiti.

VL
ZO
zoca
08:52 04.06.2018.

meni je ovo bilo jedno losije izdanje Hrvatske nista nije uigrano rekao bi da je Brazil htjeo mogli bi nas dobiti i sa vise razlike

VL
IN
Intelegantan
09:34 04.06.2018.

Nogomet je timski sport i Kramaricu nije mjesto u Reprezentaciji ,to je veliki egoista ,koji ce radije izgubiti loptu nego dodati suigracu ,da ovaj ne bi ne daj Boze postigao zgoditak.To se jucer vidjelo na utakmici ,njemu nije bitna Reprezentacija ,njemu je bitno da on postigne zgoditak.Kramaricu palac dolje i napolje iz Reprezentacije dok ne spozna da je nogomet kolektivna igra.Kovačić nema kvalitet da bi igrao za Reprezentaciju koja smjera nesto ozbiljno učiniti na svjetskoj sceni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.