Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S TANJUROM U RUKAMA

Mandžukić: Naslov prvaka je konačno tu!

Mandžukić
twitter.com/MarioMandzukic9
12.05.2013.
u 13:43

Mario Mandžukić fotografirao se s naslovom prvaka. Veliki uspjeh nakon sjajne sezone Bayerna.

Bayern se subotu s naslovom prvaka Njemačke oprostio od svojih navijača. U posljednjoj prvenstvenoj utakmici na Allianz Areni ove sezone su svladali Augsburg 3:0 nakon čega je krenulo slavlje u Münchenu.

Mario Mandžukić dao je veliki doprinos Bayernovoj tituli pa ne čudi što je presretan zbog uspjeha kluba. Na Twitteru je objavio fotografiju s "tanjurom" iz svlačionice uz poruku:

- Naslov prvaka je napokon tu!

Slavlje Bayerna počelo je već na stadionu, igrači su se polijevali pivom nakon što su pobijedili Augsburg. Čim su isprali miris piva, krenuli su klupskim kabrioletima u grad. Pa u ludu münchensku noć.

>> Schweinsteiger: Najjači smo u zadnjih 50 godina, a još smo mladi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije