Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najefikasniji

Mandžukić je u igri glavom najbolji napadač u Ligama petice!

'Bayern Munich's Mario Mandzukic celebrates a goal against Greuther Fuerth during their German Bundesliga first division soccer match in Munich January 19, 2013.     REUTERS/Michael Dalder(GERMANY -
Reuters/Pixsell
22.04.2013.
u 22:26

Naime, Mandžukić je u posljednje dvije sezone, kombinirano igrajući za Bayern i Wolfsburg, zabio 13 pogodaka glavom

Mario Mandžukić u posljednje dvije sezone iznimno je napredovao, a njegove fenomenalne igre oduševile su Nijemce. Naš reprezentativac ne samo da je u tom razdoblju potpisao za Bayern, već je postao i njegov prvi napadač. Kada se o njemu piše, najviše se spominju njegova požrtvovnost i motoričke sposobnosti, a često se naglašava i njegova odlična igra glavom. Upravo u ovom posljednjem segmentu naš je napadač bolji i od Messija i od Ronalda, ali i od svih igrača pet najačih europskih liga (Engleska, Španjolska, Njemačka, Francuska, Italija).

Naime, Mandžukić je u posljednje dvije sezone, kombinirano igrajući za Bayern i Wolfsburg, zabio 13 pogodaka glavom. Nitko iz najjačih liga nije zabio više. Na drugom mjestu nalazi se Španjolac Fernando Llorente, koji je u dresu Athletic Bilbaoa bio strijelcem 11 golova glavom.

>>Rummenigge: Mandžin izostanak protiv Barce za nas je bolan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije