Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Cvjetković:

Mandžukić je sretan u Bayernu i odradit će ugovor do kraja

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.01.2014.
u 23:32

- Juventus me nije kontaktirao niti sam se sastajao s ljudima iz toga kluba. Mandžukić je sretan u Bayernu i jedino što želi je osvajati trofeje - rekao je Cvjetković.

Što će biti s Marijom Mandžukićem kad Robert Lewandowski na ljeto stigne u Bayern, pitaju se mnogi hrvatski navijači. No, mjesta za brigu nema, Mandžo će ugovor odraditi do kraja. Barem tako tvrdi njegov menadžer Ivan Cvjetković.

- Juventus me nije kontaktirao niti sam se sastajao s ljudima iz toga kluba. Mandžukić je sretan u Bayernu i jedino što želi je osvajati trofeje - rekao je Cvjetković za talijanske medije.

Talijani napominju da prema nekim izvorima Guardiola Mandžukića ne cijeni previše.

- Potpuno krivo. Guardiola je s njim razgovarao i cijeni ga. Istina, više je igrao u prvom dijelu sezone, ali to je normalno. Momčad koja želi ostati na vrhu Europe ima puno odličnih igrača.

Dakle, nema šanse da Mandžo završi u Juveu?

- Jasno je što Mandžukić želi. S Bayernom ima ugovor još dvije sezone i želi ga odraditi do kraja. To je cijela priča.

>> Matthias Sammer: Mandžukić je i dalje naš ključni čovjek, ali...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije