Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele da ostane

"Mandžukić je bio zamjena koja je spasila Bayern"

Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
02.04.2014.
u 12:02

– Već smo nekoliko puta pričali s njim i on zna da je naša ponuda na stolu. Želimo da ostane u klubu, a čini mi se da je i on sretan ovdje te da ne želi otići iz Münchena

Mario Mandžukić na Old Traffordu dobio je samo pola sata, ali i to je bilo dovoljno da osvoji njemačke novinare svojom odličnom prezentacijom. Samo četiri minute nakon ulaska u igru asistirao je Schweinsteigeru za pogodak, a Bayern je s njim bio opasniji.

Njemački focus.de dao mu je odličnu dvojku (jedinica je najbolja, šestica najlošija ocjena), a uz njega je samo Manuel Neuer dobio tu ocjenu. Najlošiji su bili Boateng i Muller koji su dobili petice.

"Ušao je kao zamjena i spasio Bayern. Ne samo da je asistirao za pogodak već je Bayern s njim bio konkretniji. On je spasio večer Bavarcima, a posebno Boatengu koji je kriv za pogodak. Mandžukić je dobio i žuti karton jer je laktom udario Vidića", stoji u opisu Mandžukićeve igre.

A njemački mediji prenijeli su i izjavu Karl-Heinza Rummeniggea koji želi Mandžukića i dalje u Bayernu.

– Već smo nekoliko puta pričali s njim i on zna da je naša ponuda na stolu. Želimo da ostane u klubu, a čini mi se da je i on sretan ovdje te da ne želi otići iz Münchena.

>>Ako Pep Mandžu ne čuva za LP, zašto mu oduzima naslov najboljeg strijelca Bundeslige?

Komentara 11

RA
raspad
12:10 02.04.2014.

moj savjet Mandjukicu. Napusti Bayern. Nece to vise biti ista prica.

GO
govori
12:30 02.04.2014.

ma neće mandžukić ostati jer guardiola ne voli visoke napadače. za mandžu bi bila najidealnija engleska liga. tamo se igra oštrije, tamo se cijene ovakve borbene svinje kao mandžo, koje dobro igraju glavom. najbolji bi za njega bio Chelsea. Mourinhoho voli ovakve igrače kao mandžukić i forsira više fizičku i borbenu igru

GO
govori
12:29 02.04.2014.

bayernova premoć sinoć je bila potpuno jalova. osim one šanse iz koje je postignut gol, skoro uopće nisu imali šansi. bolje šanse je imao manchester. jasno je da mandžukić nema budućnost u Bayernu, jer gaurdiola forsira tipičnu igru barcelone i i španjolske reprezentacije, sa niskim igračima. španjolci u takvoj taktici izbjegavju visoke igrače. kod njih trebaju biti visoka samo dva srednja braniča, svi ostali ne smiju biti preko 175 cm. manchester je primjenio jednostavnu taktiku, samo postaviš 8 igrača oko šesnaesterca i bayern je potpuno nemoćan. stotine kratkih dodavanja sve je to jalovo. guardiola se grdno prevario, misleći da iskusne mrcine kao što su vidić i rio ferndinand može tek tako izigrati sa niskim igračima, i da mu nije potreban mandžo. ali vidio je da se prevario. i zato će mandžo u uzvratu vjerojatno igrati od početka. martinez i schweinsteiger u uzvratu neće igrati, tako da manchester ima svoju šansu da napravi senzaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije