Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Mandžukić ili Modrić? Kome je bliže 'trofej s ušima'?

Mario Mandžukić i Luka Modrić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.04.2014.
u 08:29

I dok Luka lovi deseti naslov prvaka za Real, Mandžo se nada da njegov Bayern može postati prvi klub u povijesti Lige prvaka koji će obraniti naslov prvaka.

Bayern, Real, Atletico i Chelsea četiri su momčadi između kojih ćemo ove sezone dobiti europskog prvaka. I dok su Bavarci i 'kraljevi' i prošle sezone igrali u polufinalu Lige prvaka, Chelsea je tu ponovno nakon dvije godine, dok je Atletico na ovo čekao čak 40 godina.

Tko će na koga već u polufinalu saznat ćemo na ždrijebu u Nyonu u petak, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li kuglice opet spojiti Bayern i Real u polufinalu, kao i prošle godine.

Ukoliko se to dogodi, to znači da će Hrvatska i ove godine sigurno imati svog predstavnika u finalu Lige prvaka, koje se ove godine igra u Lisabonu 24. svibnja.

U borbi za europski naslov ostali su naime Luka Modrić (Real) i Mario Mandžukić (Bayern). I dok Luka lovi deseti naslov prvaka za Real, Mandžo se nada da njegov Bayern može postati prvi klub u povijesti Lige prvaka koji će obraniti naslov prvaka.

Foto: Reuters/Pixsell

Jedno je sigurno, Luku i Mandžu ne čeka lagani posao, jer nešto će u svemu tome htjeti reći i Mourinhov Chelsea kao i Simeoneov Atletico.

Što vi mislite, tko će u Lisabonu 24. svibnja podići 'trofej s ušima'?

>> Mandžukić inicirao veliki preokret Bayerna, Atletico izbacio Barcelonu!
>> Mourinhu zamjene donijele polufinale Lige prvaka
>> Real se provukao u polufinale Lige prvaka! Borussia 'muški pala'

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
09:29 10.04.2014.

Ne znam kome je bliže ušima ali bliže nosu je svakako Lukici....

Avatar PROTIV
PROTIV
11:46 10.04.2014.

kakav real i bayern, atletico rastura

KR
krampus9
11:36 10.04.2014.

e matija,matija,prosle godine je bayern igrao sa barcelonom,a dortmund sa realom u polufinalu!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije