Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Mandžukić i Lakić dobili konkurenta, Žigić po treći put u Racingu

\'Schalke\'s Peruvian striker Jefferson Farfan (top) vies for the ball with Benfica\'s Spanish midfielder Javi Garcia (bottom) during the UEFA Champions League group B football match between FC Schalk
ACHIM SCHEIDEMANN
29.01.2011.
u 21:54

Wolfsburg je doveo Peruanca Jeffersona Farfana, a odšteta Schalkeu iznosi 15 milijuna eura.

Njemački prvoligaš Wolfsburg pojačao se Peruancem Jeffersonom Farfanom, napadačem Schalkea, tvrdi njemački list Bild.

Wolfsburg je za Farfana dao 15 milijuna eura, a Peruanac će tako nakon tri godine provedene u Gelsenkirchenu karijeru nastaviti u vučjem gradu gdje će mu konkurenti u napadu biti Mario Mandžukić i od ljeta Srđan Lakić.

Racing iz Santandera potvrdio je da će napadač Birminghama i srpske reprezentacije Nikola Žigić do kraja sezone biti kod njih na posudbi. Zanimljivo, Žigiću je ovo već treći put da dolazi u Santander.

Uprava Liverpoola odbila je zahtjev Fernanda Torresa da ga stave na transfer-listu. Na Anfieldu ne žele ni čuti za odlazak Španjolca iako je Chelsea spreman platiti 42 milijuna eura.

– Torres je naš igrač i tako će i ostati. Liverpool očekuje da Torres poštuje cijeli ugovor koji je potpisao – piše u priopćenju crvenih.

Ključne riječi

Komentara 2

HO
hotfishlake
20:27 30.01.2011.

konkurenta mozda prilikom kartanja, farfan igra desno, lakic u sredini a mandzo lijevo.

JO
jozinho
17:14 31.01.2011.

mandzukic je rupetina od igraca...jos nije ni gol zabijo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije