Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVERTIRA ZA SP

Mandžukić i Dante zaigrali stolni nogomet, pogodite tko je pobijedio

Mandžukić i Dante
Foto: Facebook
1/2
05.06.2014.
u 19:59

Bayern je organizirao ovaj dvoboj da bi najavio susret Brazila i Hrvatske

Bayern se na zanimljiv način odlučio promovirati svoje igrače i Svjetsko nogometno prvenstvo pa je tako kao uvod u premijernu utakmicu organizirao susret Marija Mandžukića i Dantea u stolnom nogometu.

Brazilac je bio bolji sa 3:2, ali nadamo se da taj rezultat neće biti i u onom pravom nogometnom okršaju koji će, nažalost, suspendirani Mandžukić gledati s klupe. A s te će pozicije vjerojatno gledati i Dante, koji teško da će konkurirati za prvi sastav.

Inače, ova mala revijalna zabava dio je onoga što organizira Allianz pod motom "Nogomet za život", kojim se promovira zdrav život kroz igranje najpopularnijeg svjetskog sporta.

A tko to bolje radi u onom pravom nogometu, Brazilci ili Hrvati, znat ćemo u 22:00 sata po našem vremenu u četvrtak 12. lipnja.

>> Mario Mandžukić izabran među najboljih 11 nogometaša Bundeslige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije