Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI OD LEWANDOWSKOG

Mandžukić dokazao Guardioli da nije u pravu što je sumnjao u njega

Mario Mandžukić
Foto: Pixsell
25.09.2014.
u 20:14

Ispada da je Poljakova prednost samo to što je jeftiniji

U biografiji Pepa Guardiole objavljeno je kako je sumnjao u Mandžukićeve ljudske kvalitete te ga se odrekao jer je želio igru s lažnom devetkom. Bilo bi bolje da ga nije tako olako pustio.

Doveo je Španjolac u Bayern Roberta Lewandowskog. I zasad se čini da je jedina Poljakova prednost to što je bio –  jeftiniji! Naime, došao je bez odštete jer istekao mu je ugovor s Borussijom, dok su Bavarci nakon Eura 2012. Mandžu kupili za 13 milijuna eura. No, osim što im je donio naslov Lige prvaka i brojne trofeje, još su ljetos i zaradili na njemu prodavši ga Atleticu za 22 milijuna eura.

Naime, uspoređujući početak sezone, vidi se da je Mandžukić puno ubojitiji od Lewandowskog. Ova grafika pokazuje ligaški učinak, gdje Poljak ima više golova, ali iz puno više udaraca i minuta provedenih u igri.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Guardiola je sumnjao u Mandžukićeve ljudske kvalitete

Komentara 21

DE
debelisef
20:47 25.09.2014.

Znamo mi dobro da je Mandzukic tankih zivaca. Dokaz je onaj nepotrebni crveni karton protiv Islanda. No, treba se i zapitati zasto je Mandzo toliko dobar ! Bekovima se dopusta sve u obrani gola ; i grubi startovi i povlacenjaja i padanja i ruke i pljuvanja... jer su oni kakti limitirani radnici koji, eto, siromaki, sve cine samo da ne prime gol. Mandzukic je prototip napadaca - razbijaca, koji radi sve ono kaj njemu i drugim napadacima iz dana u dan rade "nevini" obrambeni igraci. Mandzo nije nikad bil centarfor u uzem smislu kao Lewandowski; ali vise radi za momcad, vraca se u obranu i pretrci daleko vise od Poljaka. Dakle ; moderniji napadac. Guardiola je poslije Barce dobil u ruke drugu skupu igracku : Bayern. On je za mene jos uvijek nedokazan trener i bojim se da je on jedna od Bayernovih avantura poput Klinsmanna. Smatram da je Mandzo u pravu jer mu je Guardiola nakon 28 kola i osvojenog prvenstva namjerno uzimal minutazu i uskratil titulu prvog ligaskog strijelca. Nakon debakla protiv Reala najedanput je Mandzukic postal bezobraznik i sprdal se s trenerovim govorima ? Rekal bi Presvetli : "Najte, prosim vas !"

MI
mirko0410
21:37 25.09.2014.

Lewandovski je kao bolji i kompletniji igrač od Mandžukića ali u ničemu nije dominantan toliko kao Manđo u igri glavom, i ove godine se već vidjelo da Bayern nema plan B kad neide sve po planu, kad neide od noge do noge, a plan B je ustvari bio plan A od Juppa Heynckesa i to je bilo nekaj najljepšeg od nogometa zadnjih godina.

L0
luena 01
21:39 25.09.2014.

@DM2008.... Levandovski postize slucajno gol ak se nadje na pravom mjestu i ako mu tko kreira na nogu,sam da kreira i postigne ne ide promasi i sa tri metra... Mandzukic je bolji strijelac od njega ne zato sto je nasas ,nego jer je bolji od Roberta Levandovskog....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije