Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR GUARDIANA:

Mandžukić 48. najbolji nogometaš svijeta, Modrić na 61. mjestu

Mario Mandžukić
PA/Pixsell
23.12.2013.
u 18:32

"Mandžukić je doveden jer je menadžer Edina Džeke tražio previše novca. Mandžukić nije samo jedan od najradišnijih napadača u Europi nego je odličan u igri glavom i lukav", opisuje Guardian Mandžukića.

Ugledni britanski dnevnik The Guardian izabrao je 100 najboljih nogometaša u 2013. godini. Na popisu su i dva hrvatska igrača, Luka Modrić i Mario Mandžukić.

Veznjak Real Madrida smjestio se na 61. mjesto najboljih igrača.

"Modriću je trebalo vremena da se prilagodi, ali sada diktira igrom Real Madrida. Kad je bio u Dinamu bilo je pitanje može li igrač takve građe biti kreator igre u velikoj ligi. Dokazao je da su tehnika i inteligencija jednako važni kao snaga", piše Guardian.

Mandžukić je na 48. mjestu Guardianove ljestvice.

"Mandžukić je doveden jer je menadžer Edina Džeke tražio previše novca. Mandžukić nije samo jedan od najradišnijih napadača u Europi nego je odličan u igri glavom i lukav", opisuje Guardian Mandžukića.

>> Mandžukić s Bayernom do svjetskog naslova u Maroku

Komentara 1

NI
Nini istrijan
11:16 24.12.2013.

Ne znam koji Guardian je ovaj pisac teksta citao ali na listi engleskog Guarduiana je Mandzukic na 77. Luka Modric na 80. i Dario Srna na 64. mjestu !! Na 48.mjestu je Carlos Tevez i na 61.mjesti Ramirez !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije