Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANTINI STRIJELAC

Mandžo ušao s klupe u pobjedi Juventusa, Pašalić startao za Milan

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
08.01.2017.
u 23:21

Na San Siru je Milan tek u 88. minuti uspio slomiti otpor Cagliarija i ubilježiti pobjedu s kojom su opet peti na ljestvici. U 88. minuti za Milan je pogodio Carlos Bacca na asistenciju Gianluce Lapadule koji je u 79. minuti zamijenio Marija Pašalića.

U zadnjim nedjeljnim susretima 19. kola Talijanske lige domaće pobjede su ubilježili Milan i Juventus

Lider Juventus je s lakoćom pobijedio Bolognu s 3:0 golovima Gonzala Higuaina (7, 55) i Paula Dybale (41pen). U 73. minuti je Mario Mandžukić ušao umjesto dvostrukog strijelca Higuaina, dok je Marko Pjaca ostao na klupi Juvea.  

Na San Siru je Milan tek u 88. minuti uspio slomiti otpor Cagliarija i ubilježiti pobjedu s kojom su opet peti na ljestvici. U 88. minuti za Milan je pogodio Carlos Bacca na asistenciju Gianluce Lapadule koji je u 79. minuti zamijenio Marija Pašalića

Na ljestvici vodi Juventus s 45 bodova ispred Rome (41), Napolija (39) i Lazija (38). 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ispali Toulouse i Metz, Santini strijelac

U prvom kolu završnice Francuskog kupa, u kojoj sudjeljuje 64 momčadi i kada se u natjecanje uključuju prvoligaši, u nedjelju je Caen u gostima dobio petoligaša Sainte Genevieve sa 3:0, a treći pogodak za Caen zabio je hrvatski napadač Ivan Santini u 58. minuti iz penala. Prethodna dva postigao je Ronny Rodelin (25, 45).

Posljednjeplasirani Lorient je izbacio vodeću Nicu, pobijedivši sa 2:1. Povela je Nica u 43. minuti golom Alassane Plea, ali domaćini su u posljednjih 20 minuta susreta napravili preokret, te su pogocima Jeremieja Aliadierea (71) i Walida Meslouba (75) došli do pobjede. Od prvoligaša su ispali još Toulouse i Metz.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije