Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Mandžo u Real?! Ancelottiju je važniji dolazak konkurencije Modriću

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.03.2014.
u 17:41

Ako će Real kupovati Mandžu, gotovo je sigurno da će prvo tražiti dopuštenje Bayerna za pregovaranje jer bez toga bi došli u novi sukob s Bavarcima, piše El Confidencial.

Real Madrid želi Marija Mandžukića! Vijest je to o kojoj španjolski i njemački mediji pišu od trenutka kada je Bayern potvrdio dolazak Roberta Lewandowskog na kraju sezone.

Međutim, u ovom trenutku čini se kako do tog transfera neće doći jer 'kraljevski klub' ne želi pregovarati s Bayernom. Razlog, klubovi su na 'ratnoj nozi' jer je Real pokušao dovesti Francka Riberyja bez znanja bavarskog giganta dok je ovaj bio ugovorno vezan za njemačkog velikana.

Ako će Real kupovati Mandžu, gotovo je sigurno da će prvo tražiti dopuštenje Bayerna za pregovaranje jer bez toga bi došli u novi sukob s Bavarcima, piše El Confidencial.

Još jedna prepreka transferu mogla bi biti činjenica da Real na ljeto želi pojačati vezni red, pa je imperativ Carlu Ancelottiju dovesti konkurenta Luki Modriću, a ne Karimu Benzemi, zaključuju Španjolci.

>> Mandžukić: Osjećam se moćno! A jednog dana ću postati trener

Komentara 8

DU
Deleted user
18:22 13.03.2014.

Karim se nešto malo trznuo u ovoj polusezoni, tamo negdje do Nove godine njegove igre nisu bile baš spomena vrijedne. Tad sam mislio da je Manđo pravo rješenje za Real. Zapravo mislim to i dalje. To bi bilo genijalno za gledati.

Avatar Topgen
Topgen
18:21 13.03.2014.

Svi zele Mandzu ali treba platiti cijenu .

ZA
zavrzlama
18:21 13.03.2014.

Mandzo bi pasao u Realu izvanredno. Iduce sezone Bayern nece biti to sto je sada. Definitivno,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije