Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTILI REPREZENTACIJU

Mandžo, Suba i Čarli pred punim Maksimirom se oprostili od Hrvatske

Vatreni oproštaj
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
15.11.2018.
u 21:32

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker uručio im je prije početka utakmice uokvirene dresove s brojem odigranih utakmica u hrvatskoj vrsti. Ćorluka je sakupio 103 utakmice u dresu vatrenih, Mandžukić 89, a Subašić 44 nastupa.

Utakmici između Hrvatske i Španjolske na stadionu Maksimir prisustvovala su i trojica bivših reprezentativaca Vedran Ćorluka, Mario Mandukić i Danijel Subašić kojima su uručena posebna priznanja.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker uručio im je prije početka utakmice uokvirene dresove s brojem odigranih utakmica u hrvatskoj vrsti. Ćorluka je sakupio 103 utakmice u dresu vatrenih, Mandžukić 89, a Subašić 44 nastupa.

Ćorluka, Mandžukić i Subašić su se nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su 'Vatreni' osvojili drugo mjesto, oprostili od 'najdražeg dresa'. I ovo je bila prilika da im se Hrvatski nogometni savez (HNS), ali i navijači zahvale za sve godine provedene u dresu hrvatske vrste.

Ćorluka je debitirao za reprezentaciju 16. kolovoza 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Italije. Njegov posljednji, 103. nastup za reprezentaciju, bio je u zadnjih pet minuta produžetaka u polufinalu SP-a protiv Engleske. 

Mario Mandžukić je sakupio 89 nastupa i postigao 33 gola. Debitirao je 21. studenoga 2007. godine u kvalifikacijskoj utakmici protiv Makedonije. Subašić je na vratima hrvatske vrste sakupio 44 nastupa, a debitirao je 14. studeniog 2009. protiv Lihtenštajna u Vinkovcima. Posljednji nastup u hrvatskom dresu za Mandžukića i Subašića bilo je finale svjetskog prvenstva u kojem je Francuska pobijedila sa 4-2.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:51 15.11.2018.

Sve vam najbolje želim!Hrvatska iznad svih!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

MU
Muncimir
22:54 15.11.2018.

Hvala vam na svemu!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:34 15.11.2018.

To su pravi Hrvati !!!! Nevjerojatno!! Bravo Dečki!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!! Bravo Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije