Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLO PUNO CRVENIH

Mandžo promašivao protiv Nürnberga, spašavao 'Robbery'

Mario Mandžukić
Reuters/Pixsell
24.08.2013.
u 17:30

Ivica Olić odigrao je svih 84. minute a Ivan Perišić do 67. u gostujućem porazu Wolfsburga kod Mainza (0:1)

Nogometaši Bayerna nakon dosta muke došli su do pobjede protiv Nürnberga (2:0) u 3. kolu Bundeslige. Otpor gostiju slomili su tek potkraj utakmice, prvo je u 69. minuti zabio Ribery, a točku na i stavio je Robben u 78. minuti nakon solo akcije u kojoj je prošao trojicu suparničkih igrača. Strijelac je bio Ribery u 69. minuti nakon ubačaja Lahma. Da Bavarci nisu uspjeli osvojiti tri boda na svojoj Allianz Areni najveći krivac bio bi Alaba, koji je u 33. minuti promašio jedanaesterac. Naš Mario Mandžukić bio je ponajbolji igrač Bayerna, stalno je prijetio, a najveću šansu propustio je u 60. minuti, kada je njegov udarac glavom ispod grede obranio vratar gostiju Schäfer. Također, sudac je u 25. minuti propustio dosuditi jedanaesterac na Mandžukiću, koji je odigrao svih 90 minuta.

Ivica Olić odigrao je svih 84. minute a Ivan Perišić do 67. u gostujućem porazu Wolfsburga kod Mainza (0:1). Wolfsburgu je isključen Gustavo u 64. minuti zbog drugog žutog kartona, a i u ostalim susretima3. kola Bundeslige bilo je 'veselo' s isključenjima te ih je ukupno bilo sedam!

Hannover je pobijedio Schalke sa 2:1 kojemu je već u 14. minuti isključen Howedes, Hannoveru u 74. minuti Husti da bi Schalke u 85. ostao sa devetoricom igrača nakon što je drugi žuti karton dobio Fuchs.

Tri isključenja i u utakmici Hoffenheima protiv Freiburga. Domaćini su poveli u 9. minuti pogotkom Salihovića s bijele točke koji je potom uzeo loptu u ruke umjesto da je prepusti protivničkom vrataru, a sudac ga je poslao u svlačionicu (u videu). Freiburgov Coquelin u 40. i 41. minuti dobio je žute kartone, a Mehmedi je direktno isključen u prvoj minuti nadoknade.

 

Bayer je pobijedio Borussiju Moenchengladbach 4:2, a susret je prošao bez crvenih kartona.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije