Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POSTAJA
Povratak na članak

Nitko kao Mario Mandžukić, pa ni Luka Modrić!

Bira prvake 
Dolazio je u Bayern, Atletico, pa sada i Juve dok su bili prvaci u ligi i finalisti Lige prvaka

Komentari 9

CR
CROZAG
22:22 20.06.2015.

Mandži bi najbolje legla engleska liga, a ne talijanska. Za igrača poput njega(bez neke velike tehnike, driblinga...samo više manje glava i borbenost) napravio je odličnu karijeru.

VL
ZO
zoom
03:35 21.06.2015.

Ja sam istog trena bacio drkicu,koliko sam uzbuđen!!!

VL
Avatar MGM
MGM
12:15 21.06.2015.

koja glupost, pa Manđo je prominija više klubova nego Luka i normalno je da su više potrošili na njega, samo da ne bude tica selica

VL
CA
carpediem
21:45 20.06.2015.

U Juventusu sjede Strucnjaci a ne Amateri u Predsjednistvu i vidjeli su to najbolje u Finalu protiv Barce da im treba jedan Napadac borac a ne neki veliki tehnikar koji pored Barcine obrane izgleda kao Lutka na Izlogu a to se najbolje vidjelo kad je Bayern bio u Barceloni raskomadan na sve nacine jer je Lewandowski bio samo obligatorno u Napadu ( mada Lewandowski nije kriv za poraz ) a za Mandu je ovo dobar Potez ako dodje u Juve, jer sto je Bayern u Njemackoj to je Juve u Italiji a to Mandzi najbolje odgovara. A pravi iskusni trener moze izaci na kraj sa teskim Mandzinim Karakterom kao sto je to Heynkess uradio a vidi se da i Niko Kovac nema sa tim Problema a ipak kad neki igrac daje sve od sebe negledajuci na svoje zdravlje vec na Ekipu e pa onda on ima i pravo i uzvisiti Ton.

VL
FR
franjo
11:17 21.06.2015.

Koliko će dugo ostati u Juventusu ?

VL
UZ
uzor10
09:34 21.06.2015.

Mandzo je sprdnja pa čovjek ne vrijedi ni jedne lipe.obicna seoska igračina

VL
RI
rikavac
19:45 20.06.2015.

potpisi vise da nas novinari ne more 5 dana zbog tebe utusise samo o tebi se pise napravise od tebe Ronalda. Kolko ces bit uspjesan vidjecemo jer non stop govorim ti si prosjecan napadac jer poslije Bajerna smo ocekivali tvoj bum kao napadaca da se dokazes al se nisi dokazao i ostaces prosjecan napadac jer mi trenutno nemamo boljeg.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.