Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CVJETKOVIĆ PORUČUJE:

Mandžo je bolji od mnogih igrača i ne boji se Lewandowskog

Mario Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
30.12.2013.
u 18:06

- Slična je situacija bila i s Gomezom, ali je Mario pokazao da se ne boji i da je bolji od mnogih igrača - rekao je Cvjetković.

Marija Mandžukića ne brine previše što bi uskoro trebao u napadu dobiti konkurenciju u liku Roberta Lewandowskog. Bayern bi za nekoliko dana trebao objaviti da će poljski napadač na kraju sezone doći u München pa su krenule priče da bi su Bavarci spremni prodati Mandžukića. Kao mogući kupac spominjao se Juventus koji je spreman platiti između 20 i 25 milijuna eura odštete.

- Mario je sretan u Bayernu, a ugovor mu traje do 2016. godine. Slična je situacija bila i s Gomezom, ali je Mario pokazao da se ne boji i da je bolji od mnogih igrača - rekao je Mandžin menadžer Ivan Cvjetković za Juventusnews.

Cvjetković je poručio da je bolje pričekati ljetni prijelazni rok.

- Ovo će ljeto biti vruće. Uživajmo u Svjetskom prvenstvu u Brazilu pa ćemo vidjeti.

>> Najdražem treneru Mandžukić je rekao: 'Neću u napad!'

Komentara 1

FO
Fan.of.MM9
12:08 31.12.2013.

Nemoj u Juventus. Poslusaj tatu i odi u Real ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije