Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.02.2016. u 11:53

U prvi plan gurnuta je veličanstvena partija Stipe Mandalinića, dečka koji je nakon dvije operacije koljena i dvije godine agonije i sam, priznaje, pomislio da od karijere neće biti ništa.

Izbornik Slovenije na klupi zagrebaša protiv Celja, sa zviždaljkama njegovi “uvijek za dogovor” Crnogorci Pavićević i Ražnatović, u napetoj završnici Raković u 58. minuti čistu kontru na +2 baca preko gola, a već u sljedećem napadu Pavlović dodaje loptu gostima u ruke. Pa sve je bilo kao nacrtano za remi koji bi odgovarao i jednima i drugima i onda Slovenac, jadan, pogodi Stevanovića!

Time je svakako spašeno, časti mi i obraza, ono najsvetije svakom poštenom đetiću, a u prvi plan gurnuta je veličanstvena partija Stipe Mandalinića, dečka koji je nakon dvije operacije koljena i dvije godine agonije i sam, priznaje, pomislio da od karijere neće biti ništa. Tako se na “teren” vraćao samo Kostelić – protiv moćnog PSG-a zabio je šest komada, a sinoć je protiv Celja odigrao simultanku sa suparničkom obranom, tresao je neumoljivo, udarac mu je munjevit, gotovo kao onaj Hansenov iz zgloba, prostrijeli te kad ni najmanje ne očekuješ. Kao 2013. na SP-u kad je u trijumfu protiv Francuza zgromio Omeyera u četvrtfinalu jednim projektilom koji se pamti.

Zagrijavanje je jučer završio preskočivši kao gepard klupu na kojoj je onda sjedio gotovo cijelo prvo poluvrijeme ulazeći samo za sedmerce. U drugom ga je kapetan Vujović “puštio” s lanca i opet ga zavezao tek nakon desetog gola i nakon što je napravio dvije pogreške u nizu kad ga je Janc okrenuo u driblingu i odmah potom izgubio loptu u napadu. Nema veze, do tada je napravio dovoljno toga dobroga, dovoljno da uz, još jednom, Stevanovića bude junačina.

Dugo su gosti iz Celja gledali nakon utakmice malo prema sucima, malo u pod, malo prema Vujoviću. Nakon svega ostali su samo glasovi u utrobi Arene...

– A viđe pobijedi Vujo! Nijesu li se dogovorili za neriješeno? Bit će Janezi opet cicijašili!

– Muči, avetinjo, kakav dogovor, ovo je poštena kuća!

– Ma pušti, jadan, Slovence, paščad! Što nijesu bili za dogovor na kongresu? Oca im...

– A jes’ ono, kad je Bulatović vodio kongres. Lijep ka’ Njegoš...

>>Vujović odgovorio Slovencima: Pitajte suce zašto nisu kaznili mog igrača

Komentara 2

TR
traflu
20:27 28.02.2016.

Na čemu si ti Mladene !!

BE
belicro
12:32 28.02.2016.

Pola od ovog ne kužim.još uvijek mi upitnik stoji nad glavom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije