Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Mancini Kovačiću, Brozoviću i drugima poručio: Vi ste idioti!

Roberto Mancini
Foto: Reuters
06.02.2015.
u 17:03

– Još uvijek me proganja taj pogodak, ne znam što drugo reći. Samo Inter može primiti takav gol. Higuain je pametan igrač i samo je prihvatio ono što smo mu mi ponudili

Roberto Mancini još uvijek se ne može pomiriti s porazom Intera od Napolija u četvrtfinalu talijanskog kupa. Rezultat je bio 0:0 do 93. minute, a onda je Higuain zabio pogodak vrijedan prolaza dalje, što je iživciralo Mancinija koji je izvrijeđao svoje igrače.

– Napoli je imao samo jedan napad i morali smo spriječiti Higuaina da nam zabije taj gol. Svojim igračima mogu reći samo jedno – vi ste idioti!

Interu u prvenstvu baš i ne ide najbolje pa je Mancini očito polagao velike nade u Kup. No, sad su ispali i nema povratka.

– Još uvijek me proganja taj pogodak, ne znam što drugo reći. Samo Inter može primiti takav gol. Higuain je pametan igrač i samo je prihvatio ono što smo mu mi ponudili – zaključio je Kovačićev i Brozovićev trener.

>>Neobična pogreška! Brozović je u debiju za Inter slučajno ušao umjesto Vidića!

Komentara 10

Avatar nula
nula
18:49 06.02.2015.

Koji naslov ?!! A Kova nije ni igrao ! Ni luk jeo , ni luk miris'o , kako kazu u mom kraju. Njima jos nije jasno da je ovo izborna godina , haha... Broz je odigrao solidno , tek je je stigao u novu sredinu. O Strinicu nitko ne pise , a Ivan igra super , Talijani ga hvale , kazu da ima stil Beckenbauera. Subasic u Monacu je blizu da obori rekord , svih , svih vremena u Francuskoj, po broju minuta bez primljenog gola. O tome se ne pise ... Zasto ?

RA
RatkoC
18:16 06.02.2015.

Odličan naslov: doduše, nema puno veze s mozgom, ali tko bi živio od čitatelja s mozgom.

DU
Deleted user
18:05 06.02.2015.

Samo za obavjest onima koji jedva čekaju loše igre Brozovića. Mancini i mediji Talijanski vrlo pohvalno govore o igri Broza. Tako da euforiju negative zadržite za sebe. Pa Modrić se dugo tražio u Engleskoj,pa u Realu. Nama odu igrači koje pljujemo kod kuće u lige petice i gle čuda tamo budu istinske zvijezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije