Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE TRENERA

Mancini: Kovačić može i mora dati puno više

Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
02.03.2015.
u 08:43

– Odigrao je vrlo dobro protiv Cagliarija i znam da od njega uvijek mogu puno očekivati. On može i mora dati puno više – rekao je trener Intera

Trener Intera Roberto Macini kritizirao je Matea Kovačića nakon jučerašnjeg poraza od Fiorentine. Mancini smatra da hrvatski reprezentativac nije bio na svojoj razini.

– Podolski može dati više, a više očekujem i od Kovačića. Odigrao je vrlo dobro protiv Cagliarija i znam da od njega uvijek mogu puno očekivati. On može i mora dati puno više – rekao je trener Intera.

Kovačić je sinoć odigrao svih 90 minuta kao i još dva hrvatska reprezentativaca – Marcelo Brozović za domaćina te Milan Badelj u dresu Fiorentine.

>> Pogledajte Kovačićev pogodak u pobjedi Intera protiv Čopova Cagliarija!

Komentara 2

RO
rogoz
11:08 02.03.2015.

Gledao sam Inter vise puta ove sezone i to je sasvim prosjecna ekipa,igra Matea je samo odraz cijelog tima,od njega ocekuju da je stalno ispiriran i dize tim.Istina Mateo nije brz igrac i voli loptu drzati malo duze nego treba,te je u duel igri jako mekan,protivnici ga lako odguraju.

Avatar Abcda
Abcda
14:20 02.03.2015.

Ne znam zasto mu igra onaj Guarin , totalno los igrac , a trener od njega napravio kapetana i dao mu da vodi igru ?! Palacio je ispodprosjecan igrac , Inter mora imati bolju spicu. Mateo , bez iskustva ,, sa Mancinijem ne moze napredovati , mora pod hitno mijenjati sredinu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije