Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeno

Manchester United donio konačnu odluku oko Ronalda: 'Odbio je ući u igru protiv Tottenhama'

FILE PHOTO: Premier League - Manchester United v Newcastle United
David Klein/REUTERS
22.10.2022.
u 09:53

37-godišnji Portugalac nezadovoljan je minutažom ove sezone, ali nije se ni proslavio dok je bio na terenu, isporučio je samo dva pogotka.

Cristiano Ronaldo udaljen je iz prve momčadi Manchester Uniteda uoči gostovanja kod Chelseaja na Stamford Bridgeu. 

Nakon što nije sudjelovao u pobjedi protiv Tottenhama od 2:0, Portugalac je u znak protesta ranije napustio klupu i otišao put svlačionice, što su mu mnogi zamjerili. 

Menadžer Ten Hag je odlučio kako neće računati na razmaženu portugalsku superzvijezdu, ali to se odnosi samo na okršaj s Chelseajem. 

- Računam na Ronalda do kraja sezone. Ne računam na njega za Chelsea, a nakon toga nastavljamo dalje. Cristiano ostaje važan dio momčadi i računam na njega do kraja sezone, da. Nije u momčadi, ali trenira kako bi održao formu za sljedeću utakmicu protiv Sheriffa. Želim da bude u momčadi i da bude uključen u svaku utakmicu jer ima utjecaja. - rekao je nizozemski trener. 

 

 

CR trenutno vrijedi tek 20 milijuna eura, manje je koštao jedino kada je stigao kao mladić u Kazalište snova, tada je vrijedio 18 milijuna eura. Od deset utakmica ove sezone, sam je tri odigrao u početnih 11, dok u derbijima sa Cityem i Spursima nije ni ulazio, zadnju utakmicu je odbio ući u igru.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije