Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svašta!

Manchester United kupio petogodišnjaka

sir alex ferguson
PA/Pixsell
17.11.2011.
u 14:59

Charlie Jackson najnovije je pojačanje Manchester Uniteda. No vrhunski igrač mogao bi postati tek 2025. godine, ako se dotad uopće nastavi baviti nogometom.

Ono što je još smješnije jest da su ga skauti Uniteda primijetili već prije dvije godine, dakle kada je Charlie imao samo tri godine. No kako na svoju akademiju primaju tek djecu od pete godine, tako su se i oni morali strpjeti. Zanimljivo je i da njegov otac Andy navija za najveće Unitedove rivale – Manchester City.

Ključne riječi

Komentara 3

KL
klubuhb1
15:26 17.11.2011.

Ovo je totalno bolesno, a roditelje bi trebalo u zatvor.

VI
ViP1612
15:54 17.11.2011.

usporedite ovo sa djecom na Talandu il gdje već... koja rade za dolar po satu... jedino što ovaj mali i njegovi roditelji dobivaju malo više para...Al svejedno je o izrabljivanje djeteta!!

Avatar Idler 3
Idler 3
19:08 17.11.2011.

Na stranu sad politika, humanizam i sliče filozofije....ovo je smiješno jer dok dijete ne prođe pubertet nitko ne može ocijeniti kako će se i u što razviti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije