Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Manchester City s igračem više torpedirao Liverpool

Manchester City - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.09.2017.
u 15:43

U 37. minuti gosti su ostali s igračem manje, jer je isključen Mane zbog opasne igre i neopreznog starta na domaćeg vratara Edersona

Nogometaši Manchester Cityja su u subotu na svom Etihadu s uvjerljivih 5:0 (2:0) nadigrali Liverpool nanijevši mu prvi ovosezonski poraz u prvoj utakmici 4. kola engleskog prvenstva i privremeno izbili na vrh ljestvice.

Argentinac Sergio Aguero iskoristio je u 24. minuti odlično dodavanje Belgijca Kevina de Bruynea. U 37. minuti gosti su ostali s igračem manje, jer je isključen Mane zbog opasne igre i neopreznog starta na domaćeg vratara Edersona. Brazilcu je osam minuta ukazivana pomoć prije nego što je iznesen s terena s imobiliziranim vratom.

Zbog tog je događaja prvo poluvrijeme produženo osam minuta, a u šestoj minuti dodatka Gabriel Jesus je na ubacivanje De Bruynea glavom pogodio za 2:0. Isti je igrač realizirao kontranapad Cityja u 53. minuti, a konačnih 5:0 s dva je pogotka postavio Sane. Prvo je pogodio za 4:0 u 77. minuti, a peti gol zabio je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 91. minuti.

Nakon što je ostao s igračem manje na terenu, Liverpool više nije bio nikakva prijetnja domaćoj momčadi. Trener gostiju Juergen Klopp za ovaj je dvoboj odlučio je hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena ostaviti na klupi za pričuvne igrače.

Komentara 2

Avatar southman
southman
17:43 09.09.2017.

Već tri godine je obrana glavni problem Liverpool-a a Klopp i dalje kuuje i gomila veznjake i napadače a panjevi u obrani uz očajnog golmana još uvijek u istom sastavu !? Pa do kada više ???

RO
rojnik
17:30 09.09.2017.

I bolje za Lovrena da nije sudjelovao u ovoj blamaži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije