Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aguero opet zabio

Manchester City i Liverpool u sjajnom dvoboju podijelili bodove

Manchester City - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.03.2017.
u 19:55

Gosti su poveli u 51. minuti iz jedanaesterca golom Jamesa Milnera, a izjednačio je u 68. minuti Sergio Aguero.

U derbiju 29. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City i Liverpool su odigrali 1-1.

City i Liverpool su odigrali odličnu utakmicu nakon koje obje momčadi mogu žaliti što nisu slavile. Na koncu je bilo 1-1, no oba sastava su imala još niz sjajnih prilika.

Gosti su poveli u 51. minuti iz jedanaesterca golom Jamesa Milnera nakon što je Gael Clichy u kaznenom prostoru srušio Roberta Firmina. Izjednačio je u 68. minuti Sergio Aguero nakon sjajnog ubacivanja Kevina De Bruynea s desne strane.

Argentinac se tako upisao među strijelce u svih pet domaćih utakmica koje je igrao protiv Liverpoola otkako je 2011. stigao među 'Građane'. Bio je to ujedno i njegov 25. pogodak ove sezone u svim natjecanjima.

City je mogao preokrenuti rezultat u 75. minuti no De Bruyne je uzdrmao vratnicu. Belgijski veznjak je ove sezone pogodio čak sedam vratnica, najviše od svih igrača u Premiershipu.

Najbolju priliku za pobjedu 'Redsi' su imali u 79. minuti kada je Adam Lallana nakon odličnog proigravanja Firminha izbio sam ispred Cabarella, ali je s pet-šest metara promašio loptu.

Dejan Lovren bio je na Liverpoolovoj klupi za pričuve. 

Remi Cityja i Liverpoola najviše odgovara Tottenhamu koji se pobjedom protiv Southamptona 2-1 odvojio na drugom mjestu. 

Na ljestvici vodi Chelsea sa 69 bodova, Tottenham je drugi sa 10 bodova manje, Manchester City na trećem mjestu ima 57, a slijedi Liverpool sa 56 bodova. Manchester United je peti sa 52 boda, dok Arsenal i Everton imaju po 50 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije