Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKAUTI

Man. City u stopu prati Kovačića, na meti skauta i pričuve

\'14. 09. 2011., Zagreb - stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.   Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.03.2012.
u 08:18

Anas Sharbini i Sammir nikada nisu zabili gol u maksimirskim derbijima

Manchester City imat će svoga skauta na maksimirskim tribinama, stalnoga gosta na derbijima ove regije Johna Gannona, koji je u srijedu bio u Beogradu na utakmici OFK Beograd – Partizan. Kao što je otprije poznato, City prati Šimu Vrsaljka i Matea Kovačića.

Na spomenutoj utakmici u Beogradu bili su i skauti Udinesea i Rome pa će oni svratiti u Maksimir. Menadžeru Danku Đikiću najavili su se skauti bundesligaša Mainza, zainteresiran za Luisa Ibaneza, a predstavnik belgijskoga Genka želio bi na djelu vidjeti Adriana Calella.

Doznajemo da Dinamove Argentince prati i hit Europske lige, ukrajinski Metalist iz Harkiva, klub koji u svojim redovima ima čak šest gaučosa. Do jučer je u fokusu inozemnih klubova bio dinamovac Sammir, a sada, osim Kovačića i Vrsaljka, najzanimljiviji je Milan Badelj, dok iz Hajduka najveću pozornost privlače Vukušić i Anas Sharbini.

Usput, Anas je u Prvoj HNL postigao 43 pogotka, ali niti jedan Dinamu u Zagrebu. Sammir ukupno na kontu ima 30 golova i niti jedan u svoja četiri maksimirska derbija.

Ključne riječi

Komentara 4

NI
nidjomidjo
09:02 17.03.2012.

Na sve ovo moguće je samo reći - hahaha. Genk želi na djelu vidjeti Calella?? Puno bi im jeftinije i jednostavnije bilo da su pogledali samo jednu snimku neke njegove utakmice, jer tako je odigrao i sve ostale u životu. A ovo da City prati Kovačića i Vrsaljka preuranjena je prvoaprilska šala. Probajte zamislite te još uvijek dečkiće u jednoj Premierligaškoj utakmici da nalete nekog Kaboula ili Terrya

JA
JackRussell
11:33 17.03.2012.

Bitni da se prije tri mjeseca ova štetočina Dasović kunuo na svemir da Kovačić i Vrsaljko prelaze u Man City u siječnju, ugovori kao već bili potpisani....bijednik!

DU
Deleted user
13:49 17.03.2012.

Kovacic je potencial. On je drugi najmladi igrac u povijesti koji je zabio gol u CL sto nije lose kada se uzme u obzir da igra u ocajni Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije