Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viša sila

Mamić: Zadovoljan sam zbog odgode, to bi bio cirkus

Odgođena utakmica Rijeke i Dinama na Kantridi
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
09.02.2014.
u 16:50

- Više sile su uzrokovale odgodu, a mi se moramo tome prilagoditi, pred nama je jako važna utakmica s Osijekom u kupu

Rijeka je po drugi put u samo tjedan dana morala otkazati utakmicu zbog natopljenog terena. Prvo je u utorak odgođena utakmica protiv Osijeka, a danas i protiv Dinama.

- Zbog više sile i obilnih padalina proteklih dana, teren nije mogao ‘popiti’ svu tu vodu. Voda je na 20-ak mjesta i velika je mogućnost ozljeda i jedina normalna odluka je da se ovaj susret prolongira – kazao je glavni sudac Ante Vučemilović-Šimunović koji se čuo i s povjerenikom za natjecanje Josipom Breznim.

- Razgovarali smo, a kako se utakmica ne može igrati 24 kasnije jer Rijeka u srijedu ima kup utakmicu, ostaje da se odredi neki drugi termin – dodao je Vučemilović.

A taj prvi slijedeći termin je 26. veljače, jer Rijeka ima dvije kup utakmice u dvije srijede koje slijede.

- Sve ovo nismo planirali, no koliko god sam nezadovoljan što nema utakmice, toliko sam zadovoljan što se ne igra po ovakvom terenu. To ne bi bila igra nego cirkus – kazao je Zoran Mamić i odveo svoju momčad u Zagreb na trening nakon što je momčad 23 minute boravila na Kantridi. Jer u Zagrebu su tereni u dobrom stanju.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

I Matjaž Kek je svoje igrače poslao na trening, umjesto u utakmicu sa Zagrepčanima.

- Više sile su uzrokovale odgodu, a mi se moramo tome prilagoditi, pred nama je jako važna utakmica s Osijekom u kupu – kazao je Kek.

No, s obzirom na travnjak i nepovoljnu prognozu i ta se utakmica čini upitnom.

- Hvala Bogu, ne gledam politiku, pa mogu prognozu vremena. No, što se može, vidjet ćemo što će biti. Nezgodno je sve to, pripremaš se za utakmicu, pa onda sve propadne. Stalno moramo nešto improvizirati, snaći se. No, kako je Dinamu, tako je i nama, još su oni morali i putovati. Suci su donijeli odluku u korist nogometa. Po meni se nije moglo igrati – zaključio je Kek.

>>Odgođena utakmica Rijeke i Dinama na Kantridi!

Komentara 2

LI
list68
19:53 09.02.2014.

Haha! Priprema za dogovaranje utakmica je napravljena. Ne vjerujem da će "povlaštenima" trebati bodovi, ali moći će kalkulirati, kome pomoći, pobjedom, porazom ili neriješenim rezultatom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije