Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski nogometni savez

Mamić smjenjuje Ladića uz blagoslov Markovića

Dražen Ladić
Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
28.12.2009.
u 08:20

Na sam Badnjak iz Maksimirske 128 stigla je poruka: – Markoviću, vrijeme je da smijenite izbornika mlade nogometne reprezentacije Dražena Ladića. Koji je u sukobu sa svima, koji omalovažava nogometaše Dinama i Hajduka.

U plavim dvorima planuli su u trenutku kad je Ladić (ne imenom, op. p.) osudio razmišljanje Dejana Lovrena da je prerastao okvire HNL-a. Dvojbeno je da je to Lovren mislio, ali kako god da je rekao, slažem se s Ladićem da Lovren mora ostati u Dinamu. Jer mu je potreban, jer još nije sazreo kao igrač i osoba. Usto, Ladiću se zamjera sukob sa Sharbinijem i Mandžukićem. Obojicu je s pravom kaznio.

No, nije ni Ladić svetac, od prvoga dana ne surađuje s Bilićem jer mu "ne leži", imao je dva neuspjeha s mladima, sada napokon ima rezultat. Nerijetko nema dlake na jeziku, ima karakter, a mnogima je zbog toga neprihvatljiv. Marković se ne voli miješati, ali dao je blagoslov Dinamovu izvršnom dopredsjedniku da smijeni Ladića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije