Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučajni susret u Zagrebu

Mamić: Prosinečki je pošteno zaslužio novac!

\'11.06.2011., Zagreb - Robert Prosinecki sa suprugom Vlatkom, kcerkama Robertom i Leonardom u setnji gradom.PRI KORISTENJU FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DJETETA! (PREKRITI OCI) Photo: Marko Lukunic
Marko Lukunic/PIXSELL
16.06.2011.
u 21:02

- Dinamo dugo nije imao bolji stožer, to su sve moji suigrači. Želim im da uspiju - kaže Prosinečki.

Mjesto radnje: Preradovićeva, kafić "First Coffee". Vrijeme radnje 9.50. Robert Prosinečki, koji provodi posljednje dane odmora, davao je intervju jednoj domaćoj komercijalnoj TV postaji, a srcem grada prolazio je Zdravko Mamić. Bio je to iznenadni susret čovjeka koji sanja Ligu prvaka i trenera Crvene zvezde koji sanja ulazak u Europsku ligu.

– Znam da meni nikada nisi dao kredit, volio bih da mi samo jednom daš priliku kao Prosinečkom. I meni je Robi uvijek bio drag, simpatičan, ali meni ste derali kožu zbog toga što mu je netko prije mene ostao dužan. Doista nisam krv, no ako je Prosinečki sklopio ugovor i zaradio taj novac, onda ga je trebao i dobiti – rekao je Zdravko Mamić.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Komentara 9

DU
Deleted user
21:56 16.06.2011.

Gde si bre, Flak, opet ti o zvezdi i decembarskom. Dosadan si ko p.....

IB
Ibra22
22:09 16.06.2011.

Kakav igrač je ovaj Maminjo :)))) Robi te novce inače nikad ne bi vidio Ovako će ih dobit, ali će morat podijelit sa Mamićem :)

Avatar Idler 3
Idler 3
21:32 16.06.2011.

Mamiću, a jel mu dužan ovaj isti Dinamo koji je sve pokušal uvjerit u svojih 100 godina il je to ipak bil onaj iz 90-ih koji kao nema veze s ovim....uh....ostal sam bez zraka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije