Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO POJAČANJE Grk Papadopoulos potpisao trogodišnji ugovor

Mamić presretan: Papadopoulos je pravo pojačanje

26.06.2009.
u 16:32

Danima su u modrom klubu žonglirali s informacijama o Dimitriosu Papadopuolosu. No, u petak je sve zgotovoljeno. Grčki nogometaš i službeno je postao Dinamov, nakon što je u ranim poslijepodnevnim satima stavio potpis na trogodišnji ugovor.

Više sati zabarikadirani u plavom salonu bili su Papadopoulos, posrednik u transferu Mario Bonić, mendažer igrača Federico Pastorelo i braća Mamić. Na kraju je dogovoreno da će Grk u Dinamu zarađivati 650 tisuća eura po sezoni. Iako će Mamić kazati da su se sve dogovorili “za pet minuta” čini se da su se višesatni pregovori odužili iznosa koji je trebao pripasti Papadopoulosovom menadžeru.

- Dobili smo vrhunsko pojačanje. Uz njega je impresivna statistika iako se na kraju može pokazati da ne bude baš jack-pot. Do zadnjeg trenutka za njega su se otimali PAOK i AEK. Dimitrios je zagrijan da se ponovno vrati u reprezentaciju, a oko njegovog angažmana konzultirali smo desetak ljudi. Doveli smo ga bez odštete jer da nije bilo tako tko zna bi li bio sad u Dinamu. Ne želim pričati o iznosu, ali brojke o kojima se bruji su prenapuhane. Teško je reći hoće li nam pojačanja biti dovoljna za Ligu prvaka, važnije je da igramo dobar nogomet. Ne znam hoće li Cufre potpisati jer on još čeka ponudu iz Lige petice - kazao je Zdravko Mamić. Grk će u Maksimiru biti službeno predstavljen u ponedjeljak, 29. lipnja.

Papadopoulos je rođen u Kazahstanu, pet je godina igrao u grčkom Panathianikosu, a posljednjih šest mjeseci igrao je u talijenskom Lecceu. Papadopoulos je igrao za grčku reprezentaciju na putu do naslova europskog prvaka u Portugalu 2004. godine.

Prije njegova dolaska biranim ga je riječima opisao i Robert Kovač:
– S Papadopoulosom i Cufreom bit ćemo mnogo iskusniji. Možda bismo mogli proći, iako zadnje kolo nije lagano, možemo dobiti Olympiacos. Dinamo je i dosad bio dobar i s malo sreće mogao je i u Ligu prvaka. Za takve stvari važno je i iskustvo – rekao je Kovač.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije