Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Osijeku

Mamić: Nisam nezadovoljan našom današnjom igrom

Osijek - Dinamo
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
19.07.2015.
u 22:29

– Treća utakmica zaredom bez pobjede sigurno nije dobra za klub našeg renomea, ali ne možemo iz svoje kože

Dinamo je i treći put ove sezone odigrao 1:1. Utakmice protiv Hajduka i Fole vodio je Krznar, ali danas je na klupu ponovno sjeo Zoran Mamić, međutim ni to nije pomoglo. Dinamo je bio dominantniji od Osijeka, ali nedostajalo je konkretnosti i razloga za zabrinutost uoči uzvrata protiv Fole zaista ima.

– Želio bih čestitati Osijeku na dobroj igri i zasluženom bodu. Već treću utakmicu zaredom nakon prvog udarca smo u minusu, a po ovako teškom vremenu i uz motiviranog protivnika nije se lako vratiti. Ipak, brzo smo izjednačili, stvorili pet-šest prilika i pogodili čak tri vratnice. Očito smo se negdje i zamjerili sreći. Ovakve utakmice se često i gube pa je tako i Osijek na kraju imao priliku, ali je Eduardo obranio – rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.

Bez obzira na to što njegova momčad ne zna za pobjedu ove sezone, on ne paničari.

–  Treća utakmica zaredom bez pobjede sigurno nije dobra za klub našeg renomea, ali ne možemo iz svoje kože. Moramo raditi i dati sve od sebe da bismo u sljedećim utakmicama bili bolji. Nisam nezadovoljan našom igrom danas. Kažem, ima puno stvari u kojima moramo biti bolji, ali danas svakako ima više stvari s kojima sam zadovoljan nego onih s kojima nisam.

>>Ni Mamićev povratak nije pomogao: Dinamo i protiv Osijeka odigrao 1:1

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:13 20.07.2015.

Kad dinamo stvori bodovnu prednost 10 ili 20 bodova onda se kaže da nam je liga slaba... šta ne bi velika većina trebala bit zadovoljna ako su klubovi izjednačeni po osvojenim bodovima ? Možda je kvaliteta nogometa porasla samo mi to kako kaže Milanče još ne vidimo ?

FL
flat
06:20 20.07.2015.

Zorane ako imaš karaktera napusti Dinamo. ..

Avatar cluesblues
cluesblues
23:26 19.07.2015.

da, glavno da ste ti i bracek zadovoljni…veliki "strucnjak" zoki ima u rukama ekipu koja je bar deset puta skuplja (i isto tolko bolje placena) od svih hrvatskih prvoligasa skupa, pa i od vecine ekipa koje se pojavljuju kao protivnici u pretkolima lige prvaka - jos su doveli i roga za 5 milja koji je i danas pokazal da ne vrijedi ni 10% kolko je placen…(doduse, mozda i vrijedi vise, ali ne u rukama zorana mamica)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije