Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra kup

Mamić: Nema vremena za tugovanje, slijedi nam novo dokazivanje

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
26.10.2015.
u 17:31

– Igrači koji su iznijeli veći dio utakmica u ovom periodu neće putovati, priključit ćemo nekoliko igrača iz B momčadi

Nogometaši Dinama nemaju puno vremena za odmor. U nedjelju su u derbiju kola izgubili od Rijeke (1:2) i pali na treću poziciju na ljestvici, ali modri se već okreću Kupu. U osmini finala gostuju kod Mladosti iz Ždralova. 

– Naravno da smo veliki favoriti, želimo sigurnu pobjedu i miran prolaz te ni o čemu drugome niti ne razmišljamo. Kup je uvijek specifično natjecanje, svugdje u svijetu se upravo tu događaju iznenađenja, ali uvjeren sam da se tako nešto neće dogoditi sutra na našoj utakmici, rekao je Zoran Mamić za klupsku stranicu.

Susret protiv Mladosti na rasporedu je već sutra u 14 sati.

– U nogometu je to tako. Jučer smo igrali utakmicu i dobili ili izgubili – sutra je već nova. Nema previše vremena za analiziranje, tugovanje ili slavlje. Nova utakmica, novi protivnik, novo dokazivanje... I tako iz dana u dan.

Zoran Mamić napravit će puno promjena u momčadi, ali nema mjesta opuštanju.

– Igrači koji su iznijeli veći dio utakmica u ovom periodu neće putovati, priključit ćemo nekoliko igrača iz B momčadi. Naravno, imamo i problema s ozljedama, ali bezbroj puta sam rekao da svi igrači koji su u našoj svlačionici itekako zaslužuju kvalitetom i karakterom biti u Dinamu, a upravo su im ovakve utakmice prilika da to još jednom i potvrde.

>>Mamić: Čestitke Rijeci, a Taravel će biti kažnjen!

Komentara 5

DO
dommar36
17:59 26.10.2015.

naravno..jedna izgubljena bitka ne znaci i izgubljen rat....poraz je morao kad tad doc misleci na nase prvenstvo prema tome je ok..e sad da je taravel bio pametniji nebi vjerovatno izgubili...no idemo dalje..liga nam je napokon zanimljiva....

PV
petar.visak
18:26 26.10.2015.

Taravel je trebao doslovno zakucati tipa u surlu, pa da se više ne digne dok ga ne iznesu na nosilima, a ne da zbog simulatora bude isključen, a dobit će sigurno tri tekme suspenzije za ništa!

SP
spoter
18:13 26.10.2015.

Nije lijepo to što je Taravel napravio ali to je sastavni dio toga sporta istina zaslužio je crveni karton ali nitko drugi koji bi postupio drugačije nebi imo pravo jer ekipa mora držati skupa i mora bit svi za jednog jedan za sve a što se baš Taravel našo u situaciji da reagira to je bilo pogubno trenutno najvažniji igrač ispadne i ostaneš sat vremena sa igračem manje. Događaju se takve stvari i zato nije vrijeme za paniku ali je vrijeme da se kaže da Dinamo ipak mora dignuti ritam jer u poslednje dvije tekme se vidi da je ritam pao iako novinarčići neće to priznat jer im je interes uvlačit se , vidljibvo je da je "ritam u padu" a Dinamo ima kadar da se to izvuče zato treneru dosta samohvale primi se posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije