Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAČI SU PLAĆENI ZA TO

Mamić: Neće biti premija za Temišvar

'za sport......14. 11. 2008. nk dinamo/loncaric nakon treninga Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
'Zeljko Hladika/Vecernji list'
02.10.2009.
u 15:17

Nakon povratka u Zagreb, Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić nije bio nimalo euforičan i vrlo je smireno komentirao događaje i veliku pobjedu u Temišvaru.

– To nisu bili Dinamovi navijači, ali opraštam im. Dinamo u Hrvatskoj ima milijun i pol navijača i to je za njih bila velika noć. Ne želim razgovarati o incidentima i huliganima, ali mi je žao da je zbog nekoliko njih bačena ljaga na Dinamo, Zagreb i cijelu Hrvatsku.

Mamić je o mogućim premijama za pobjedu u Europskoj ligi istaknuo:

– Previše se spominje ta tema o nagradama i kaznama. Neće biti posebnih nagrada za igrače, to je njihov posao za koji su i plaćeni.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
16:57 02.10.2009.

Mamiću, kazni navijače a ne igrače.

PE
petrovve
19:52 02.10.2009.

Dobro vam je Mamic odgovorio,zasto ih svaki put nagradjivat.Placeni su dobro,ne mogu se pozalit.Ipak na kraju ,kad budu tamo kamo misle biti(europi) bit ce i premijama nagradjeni.Nije Mamic cicija!

FO
fordista
16:14 02.10.2009.

Ovo što se dogodilo u temišvaru..ovo je sramota za Zagreb, Dinamo...a najviše mi je žao mamića. Čovjek živi i radi za Dinamo, a oni njega bocama, palicama...fuj, sramota me ponekad što živim u zagrebu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije