Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI CILJ - PRODATI MANDŽU
Povratak na članak

Mamić: Ne znam što ću s Lovrenom, Lyon je odlučan

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić pokušava se u Dubaiju sakriti od “desanta” europskih klubova na Dejana Lovrena.

Komentari 17

MO
morales
11:49 31.12.2009.

Prodaj ga i dovedi Vidu, ne bi puno izgubio, možda bi čak i dobio. U financijskom smislu sigurno.

VL
DO
Domoljub
12:02 31.12.2009.

Ovo je poza narkomana koji šmrče prah, poznata mu je i ušla u krv odnosno način ponašanja.

VL
RH
rhodney
12:11 31.12.2009.

kak neznas? pa prodaj ga covjece, zaradi nesto! jos dok se moze

VL
IC
ICCO
10:15 31.12.2009.

Da, Maminjo! Tu lažnu dilemu ne možeš nam prodati. Tebi je cilj samo prodati i zaraditi a Dinamo neka se valja još 20 godina u blatu domaće lige. Lupetaš, baš lupetaš i glumataraš o Dinamu u Ligi prvaka.

VL
SA
satar
11:09 31.12.2009.

Prodaj što se može prodati,svejedno će ti ovi tvoji \"navijači\"zabiti nož u leđa,i prvom prilikom izbaciti Dinamo iz europe,a time i cijeli hrvatski nogomet

VL
DT
dtuckar
11:09 31.12.2009.

na slici Zoki šmrče bijelo ? Znam, težak je posao sportskog direktora, posebno kada imaš promašenih investicija, ali Zoki, trgni se....

VL
MA
maraton
11:12 31.12.2009.

Je li Dinamo preživio do proljeća u europskoj ligi? Ako nije sve će to Mamići srediti, ćin se napune novcima.

VL
MR
mrakoni2
15:54 31.12.2009.

Prodati Lovrena za 10 milja, kupiti V idu za 2, i još ostaje 8 za napadača i neka druga pojačanja. Usput , Vida je bolji, svestraniji i prodat će se iz Dinama ali samo iz Dinama za još veću lovu nego Lovren.A na stoperima imamo i Barbarića,Kovača,Bišćana.

VL
KO
kokolo112
09:47 31.12.2009.

Da bar ja imam takve dvojbe i da ih rjesavam u Dubaiju

VL
DU
Deleted user
10:42 31.12.2009.

Ja ipak mislim da ovo sto Mamic govori, ima smisla. S jedne strane, treba Lovrena, sa druge strane, BBB mu mogu pomrsiti sve racune. Neznam zasto su ga navijaci uzeli za zub ali cinjenica je da su imali problema ii sa Canjugom. Kako god, nije mu lako. Mislim da bi se trebao maknuti sa pozicije. Tada nebi imao ovakve probleme.

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
11:14 31.12.2009.

Mamić nije cvijeće, ali ono što piše ovdje ima puno više smisla nego ovi jalni komentari. Bolje da ove dvojbe u Dubaiju ima Mamić, a ne kokolo jer kokolo evidentno potcjenjuje težinu dvojbe. Mamić prodaje igrače jer oni vrhunski vrlo brzo prerastu HNL i tada ih treba prodati jer sredina svakog pa i najboljeg na dugi rok uvijek svede na svoju razinu. Osim toga, prilike na dolaze svaki dan i treba ih iskoristiti kad dođu i nije lako poslije stati ispred tih mladih ljudi ako ih spriječiš da napreduju i osiguraju egzistenciju. Nadalje, taj klub treba nečim i financirati, a to sigurno nisu ulaznice, a kao porezni obveznik iz proračuna ne odobravam ni kune za plaće igrača nego samo za rad s mladima što bi smanjilo iznose koje Dinamo dobija za 20-30 puta. Ostatak treba dati drugim klubovima koji dobro rade s djecom. Čak je i za reprezentaciju dobro da ti igrači idu što prije vani jer kako će Lovren čuvati Rooneyja iz HNL-a.

VL
DI
Diego10
11:15 31.12.2009.

Ima nesto istine u tome kaj Mamic prica,bez prodaje nema love i nece biti niti momcadi za domace prvenstvo.Ali kad bi Lovran jasno i glasno rekao ostajem u Dinamu,mlad sam,volim Dinamo i hocu ostati nebi Mamic imao dileme.Ovako svaki nas mladi igrac koji nesto vrijedi prvu priliku koju ima ode. Nema vise izjava volim klub u kojem sam postao igrac i hocu nesto dati nazad.I ne ceka samo Lovren da ode nego i svi drugi jer prave ljubavi i vjernosti prema svom klubu nema kao prije kad su mladi igraci bili ponosni obuci dres prve momcadi .Neka pitaju Mlinku,Deverica,Zajeca........

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
12:41 31.12.2009.

Moj Diego, Mlinka, Deverić i Zajec su ostali privrženi klubu iz 2 vrlo prozaična razloga od čega je prvi sasvim dovoljan: 1. igrači dekretom diktature u kojoj smo živjeli nisu smjeli u inozemstvo do 27(!) godine, ali i 2. igrali su u jakoj ligi gdje su se mogli razviti u kvalitetne igrače. Dobro je da više nismo u diktaturi, ali trebat će nam kojih pola stoljeća i da se oporavimo i prilagodimo stvarnosti slobode.

VL
XY
xyxyxy
13:20 31.12.2009.

Sasha76, tako je. Nitko od igrača koji imaju priliku igrati u bilo kojoj od najjačih liga neće reći da će radije ostat u Dinamu. Bili bi ludi da to naprave. I nitko od njih ne igra radi Dinama, nego radi sebe. Ako odigraju vrhunsku utakmicu, pomogli su DInamu, i presretni su zbog toga, ali to automatski znači i da su bliži velikom transferu. A spominjat što je bilo u Jugoslaviji je glupost. Drugo, Mamić je ostavljanjem Mandžukića dokazao da mu je to bio veoma loš potez, i za Dinamo, i pogotovo za njega. Nitko mu ne može poreći da je ostavio najboljeg igrača,i to je Dinamu trebalo biti veće pojačanje i od Cufrea, i od Grka...A šta smo dobili? Igrača koji je nakon toga zabio možda dva gola, nije ga bilo ni za vidjet ni za čut, čime je pokazao ili da nije baš takav kakvim se smatra, ili izrazitu neprofesionalnost što je još gore. Treće, kako objasniti Lovrenu da se slaže momčad za Ligu prvaka, a istodobno se prodaje Mandžukić, Badelj možda...Jedan dobar igrač nije jamstvo super momčadi. Da dovedeš i Messija, ne bi on tu ništa mogao, jer nema drugih igrača. A onda s njima i sam propadaš.

VL
DI
Diego10
14:05 31.12.2009.

Sasha.sve to stoji kaj velis ali ipak fali privrzenost klubu,gradu pa i nama navijacima koji zbog toga dolazimo na utakmice.I jedan Lovren,Badelj i ostali mladi igraci ako su tako dobri prodace se i sa 23-24g.vani bice nesto iskusniji i pametniji nego sa 19-20g.A ako je to sve normalno da nam mladi igraci nakon jedne dobre sezone odu onda se mi navijaci ne moramo buniti da gledamo na nasim utakmicama drugorazredne igrace i lose utakmice.Moramo se s tim pomiriti ali jos uvijek gledam nase domace decke nego strance koji dodu samo pobrat lovu.

VL
ES
Escudo
17:02 31.12.2009.

Alo Dasoviću pa šta se događa? Pa zar nisi valjda nešta bolestan? Pitam zato što nisam navikao od tebe na ovako normalne članke,bez imalo cinizma i omalovažavanja.....Neznam šta je,ali potrudi se da potraje ;-)

VL
CU
cupus
20:22 31.12.2009.

pPa klinci bi za uzvrat klubu u kojem su se afirmirali trebali korektno odraditi ugovor do kraja a ne skakati u nebo cim dobiju ponudu nekog kilavog Belgijskog ili Austrijskog kluba. Zure jer ni sami ne vjeruju da dvije sezone mogu odigrati na nekakvom normalnom nivou.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.