Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO

Mamić ne miruje ni u izolaciji: Donirao 100 tisuća kuna, evo kome

Zoran Mamić
Goran Stanzl/Pixsell
04.11.2020.
u 17:40

Koronavirusom zaraženi trener hrvatskog prvaka Dinama ne miruje niti u samoizolaciji. Mamić se odlučio olakšati svoj konto za 100 'očeva domovine', a saznali smo i kuda su otišli

Uoči jedne od najvažnijih utakmica u skupini Europske lige protiv austrijskog Wolfsbergera koja je na rasporedu u četvrtak, Dinamo se našao u velikim problemima. Naime, trener prve momčadi Zoran Mamić pozitivan je na koronavirus i zbog toga će morati propustiti i tu utakmicu, ali i onu u nedjelju protiv Istre u sklopu Prve HNL baš kao što je propustio i posljednjih nekoliko treninga svoje momčadi.

Unatoč zarazi neumornim koronavirusom, trener zagrebačkog Dinama, Zoran Mamić, odlučio je ne mirovati i probiti led. Naime, kako neslužbeno doznajemo, mlađi Mamić postao je prvi donator u nedavno osnovanu zakladu modroga kluba "Nema predaje". Strateg Plavih uplatio je 100.000 kuna na račun zaklade. 

Podsjetimo, na njenom je računu već stajao milijun kuna koji je donirao sam klub, koji je osnivanjem ove zaklade postao  prvi sportski klub  u Hrvatskoj koji ima svoju zakladu, po uzoru na mnoge europske velikane koji imaju svoje.

To je barem jedna lijepa vijest pokraj kaosa koji je u hrvatskom prvaku uzrokovao zloglasni virus. Naime, Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće moći nastupiti na utakmici protiv Wolfsbergera zbog COVID-19.  A što se struke tiče, zaražen je i pomoćnik Zorana Mamića Damir Krznar, pa će utakmicu protiv austrijske momčadi u trećem kolu Europske lige voditi Alen Peternac.

No, niti druga strana nije imuna na virus.  Wolfsberger također ima velikih problema s koronavirusom. Točnije, njih osam je zaraženo, neki igrači, a neki članovi stručnog stožera. Austrijanci nisu otkrili identitete zaraženih. 

Ključne riječi

Komentara 8

KD
Kibi Dabi
19:28 04.11.2020.

Kolko mjesečno iz Dinama odlazi na plaće prvog trenera i savjetnika kluba? Molim objavu iz Međugorja.

DU
Deleted user
20:27 04.11.2020.

Tko upravlja zakladom? Dinamo. Tko upravlja Dinamom? Braća Mamić . Čija je lova? Opet njihova...

LA
laurasarajan
21:30 04.11.2020.

Ima se može se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije