Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Al Nassra

Mamić krenuo uvjerljivom pobjedom u S. Arabiji, Tomečak sjajan

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
12.08.2016.
u 22:35

Najbolji igrač utakmice Ivan Tomečak na travnjaku je bio do 65. minute, dok je Marin Tomasov igrao do 79. minute

Zoran Mamić uspješno je počeo trenersku avanturu na klupi Al Nassra. Njegova je momčad u dvoboju 1. kola saudijske Premier lige pred 12 tisuća gledatelja svladala (4:1) Al Fateh, piše Goal

Al Nassr je u vodstvo stigao preko Sofianija u 33. minuti, dok je u završnici prvog dijela nakon udarca Ivana Tomečaka vlastitu mrežu zatresao i Abusabaan.

Za 3:0 pogodio je Hawsawi u 61. minuti, a velike zasluge i za ovaj pogodak ima asistent - Tomečak. Gosti su u 80. minuti smanjili preko Juniora, dok je konačnih 4:1 već u sljedećem napadu postavio Ali Sharahli.

Najbolji igrač utakmice Ivan Tomečak na travnjaku je bio do 65. minute, dok je Marin Tomasov igrao do 79. minute.

Posljednjih dana Zoran Mamić svoje je redove osnažio s još dva strana igrača; u Al Nassr stigli su paragvajski veznjak Victor Ayala, te brazilski branič Bruno Uvini.

Pobjedom na novoj adresi krenuo je i Ivan Jurić čija je Genoa u dvoboju talijanskog kupa s 3:2 svladala Lecce. Genoa je povela pogotkom Miguela Velosa, dok je Lecce preko Leporea i Torromina preokrenuo rezultat. Ipak, Genou (i Ivana Jurića) do prve su pobjede u novoj sezoni odveli Pandev i Pavoletti.

Komentara 3

CA
Catalonia
00:24 13.08.2016.

Sretno Zoki.

KO
kodamesepita
08:24 13.08.2016.

a ovi SKOJ-evci tako željno čekali poraz da bi mogli bljuvati ...

Avatar slavonac13
slavonac13
23:26 12.08.2016.

Zoki je za Cicu profesor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije