Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križaljka

Mamić: Kakav odlazak Lovrena

Dejan Lovren
Anto Magzan
11.12.2009.
u 08:30

U Maksimiru je ozračje potpuno usmjereno na utakmicu s Timisoarom, veliko iščekivanje i nada u europsko proljeće i dalje traju.

No, već se kalkulira s mogućim odlascima. Na pitanje o navodnoj želji Dejana Lovrena da ode, Zdravko Mamić samo je u žurbi odmahnuo rukom:

– Kakav odlazak, budite ozbiljni.

Bilo bi i te kako glupo prodati tako mladog igrača na kojem Dinamo treba graditi obranu sljedećih godina. Postoji mogućnost da se proda Lovrena i kupi Vidu iz Osijeka. Iako, Vida je slabiji igrač, pitanje je bi li odmah bio za prvih 11. A k tome Osijek za njega navodno i dalje traži kamion novca, a plavi toliko ne namjeravaju platiti.

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juragladni
10:17 11.12.2009.

Lovren je odličan obrambeni igrač, ali nije puno bolji od Vide. Štoviše, Vida puno bolje igra prema naprijed. Kad bih morao izabrati između njih dvojice, ja bih izabrao Vidu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije