Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Mamić je bio pozvan na policiju i dao iskaz o događajima

Zdravko Mamić (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
23.12.2010.
u 19:48

U Dinamu šute o Mamiću, pitaju se ima li prijava protiv navijača. - Ne opravdavam Zdravka, to nije smio napraviti i žao mi je, no stalno se laže i podmeće o obitelji i djeci, rekao je njegov brat Zoran

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko izvijestio je da je od Policijske uprave zagrebačke dobio informaciju kako policija provodi prekršajnu obradu Zdravka Mamića po Zakonu o javnom redu i miru. U Dinamu se nisu željeli izjašnjavati o tome.

– Nemamo nikakvu prijavu, a bude li naš izvršni dopredsjednik prijavljen i kad dobijemo potvrdu o tome od policije, moći ćemo reagirati – rekao je direktor plavih za odnose s javnošću Tomislav Marčinko, koji je baš i mogao zaustaviti Mamićevu lavinu bijesa.

– A što sam trebao, potući se s vama? – rekao je Marčinko i zapitao:

– Je li policija podnijela prijavu protiv navijača zbog bacanja baklja? Koliko znam, svaki dan govori se o zabrani korištenja pirotehnike, osim između 27. prosinca i 2. siječnja. A u srijedu je ovdje bilo na desetke baklja i stotine petarda bačenih pod noge policiji. Nismo čuli da postoji prijava, kao ni ona protiv Zdravka Mamića. No, policija je ipak pokrenula stvar te je pozvala Zdravka Mamića, koji se i odazvao pozivu te u Prvoj policijskoj postaji na Zrinjevcu dao iskaz o događajima na skupštini.

A druga je stvar privatna tužba novinara Borisa Šipsa kojeg je Mamić vrijeđao, psovao i prijetio mu batinama odnosno razbijanjem stolca na njemu.

Marčinko nije dao da se na službenoj konferenciji za novinare u klubu govori o novom slučaju Mamić. No, za razliku od Marčinka, samoinicijativno je o tome želio govoriti Zoran Mamić.

– Jako mi je žao što se to dogodilo i što se radi o mome bratu Zdravku. Ali, volio bih vidjeti nekoga drugoga na njegovu mjestu, da mu se tako zadire u obitelj. Ne opravdavam ga, nije to smio napraviti, ali već se više godina podmeće našoj obitelji, djeci. A Zdravko je te večeri dva ili tri puta odgovorio na to isto pitanje. Trebali ste već naučiti da mu ne dirate obitelj – rekao je Zoran Mamić o ispadu svog starijeg brata.

Ključne riječi

Komentara 57

BU
budisvoj
00:37 24.12.2010.

zoran mamić u ovo božićno vrijeme spominje obitelj...pa neka prizna koga on i brat imaju od obitelji..koliko propalih brakova..preljuba..nevjere..i onda se opet kunu u obitelj...

DR
drazenzg
18:33 25.12.2010.

Novinari pola izmisle pola dodaju,Mamic definitivno nije za primjer,pune novine su sranja i kriminala,vrhunski drzavnici ce jedan po jedan u Remetinec,a ja dodjem na net,procitam neku vijest,poluistinitu,pa hocu nesto prokomentirati.Kliknem na pohvali a ono komentar udje u minus za 3 nekakva boda,jedan put,dva put......pa si onda mislim....sva sreca sto sam otisao iz tog cirkusa...sva sreca

MR
mravac
20:58 23.12.2010.

Sef A tko se je na tom mitingu pokazao nepristojan?? Novinari ili ta sirovina iz BiH..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije