Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE KUPA

Mamić: Cijenim Pamića, svake godine od Istre složi kvalitetnu momčad

Zoran Mamić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
10.02.2015.
u 16:21

- Gledali smo njihovu utakmicu protiv Splita u kojoj su do samog kraja vodili 2:0 protiv jake momčadi kao što je Split i to je svakako dovoljno upozorenje kako nas čeka kvalitetan protivnik.

Dinamo će sutra od 17 sati na Aldo Drosini protiv Istre odigrati prvu utakmicu četvrtfinala kupa. Trener modrih  Zoran Mamić očekuje pobjedu.

- Istra je jako neugodna momčad, cijenim trenera Pamića koji svake godine složi kvalitetnu momčad i morat ćemo biti pravi - rekao je Mamić za Dinamovu stranicu za dodao:

- Gledali smo njihovu utakmicu protiv Splita u kojoj su do samog kraja vodili 2:0 protiv jake momčadi kao što je Split i to je svakako dovoljno upozorenje kako nas čeka kvalitetan protivnik. Znamo da im još nije spreman Radonjić koji je itekako opasan, ali i bez njega imaju kvalitetnu momčad i jednostavno je protiv njih uvijek teško igrati. Čvrsto su posloženi, uglavnom stoje iza lopte i prijete iz kontri i prekida.

Modri se spremaju u Rovinju.

- Prognoza je bila da će u ponedjeljak u Zagrebu pasti jaki snijeg, a uz niske temperature to stvara nemoguće uvjete za trening. Budući da se prognoza pokazala točnom onda se istom takvom pokazala i naša odluka za dolazak u Rovinj gdje imamo uvjete za trening; čak ćemo vjerojatno ostati i nakon utakmice s Istrom.

U Dinamo se vratio Soudani koji je bio na Afričkom kupu nacija.

- On je neki dan tek došao iz Afrike i trenirao je s momčadi, ali normalno je da još uvijek osjeća umor zbog promjene vremenske zone, klime i sličnoga. Kada bio mogao igrati? Vidjet ćemo kako će se osjećati i koliko će mu trebati vremena.

>> Nogometaš Dinama suspendiran na četiri mjeseca: Šokiran sam!

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
16:35 10.02.2015.

Mamić: Cijenim Pamića, svake godine od Istre složi kvalitetnu momčad ali on nema gazde i duše hrvatske svetinje u pozadini i potpori kao ja..

DH
dalibor.hren
16:58 10.02.2015.

E, da je Paminjo Dinamu.....

Avatar Bekrija
Bekrija
18:12 10.02.2015.

Odlazi loppino!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije