Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo je treći

Mamić: Čestitke Rijeci, a Taravel će biti kažnjen!

Zoran Mamić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
25.10.2015.
u 18:50

- Dugo nije bilo tako, ali to je normalno u sportu i već se iduće kolo može promijeniti. Znamo koliko vrijedimo, puno je još utakmica i siguran da će momčad biti tamo gdje joj je mjesto

Nogometaši Dinama doživjeli su drugi poraz u samo nekoliko dana. Nakon što je Olympiakos slavio u Zagrebu, danas je na Rujevicu pobjedu upisala i Rijeka koja je golom Sharbinija u sudačkoj nadoknadi došla do sva tri boda.

-  Čestitke Rijeci na pobjedi. Gledali smo dva različita poluvremena: u prvom smo kontrolirali igru, a onda smo našom glupošću okrenuli utakmicu. U nastavku se uglavnom igralo oko našeg gola, ali nije Rijeka imala šansi, no imali su dvije koje su pretvorili u golove i čestitam im na pobjedi, rekao je Zoran Mamić nakon susreta.

Dinamo je igrao dobro u prvom dijelu, ali u nastavku je s igračem manje pao i doživio prvi poraz nakon 50 prvenstvenih utakmica u nizu.

- Tako je u to nogometu. Nekada se dobije kad se igra loše, a nekada je ovako. Dobro igramo, a nema bodova. Tako je to, kazao je Mamić aludiravši na susrete s Olympiakosom i Rijekom.

Prokomentirao je i isključenje Taravela.

- Ne mogu sada reći kako će biti kažnjen, ali bit će kažnjen.

Već dugo se nije dogodilo da Dinamo nakon 14. kola nije vodeći na ljestvici, a sada se nalazi na trećem mjestu.

- Dugo nije bilo tako, ali to je normalno u sportu i već se iduće kolo može promijeniti. Znamo koliko vrijedimo, puno je još utakmica i siguran da će momčad biti tamo gdje joj je mjesto. Momčad je uložila puno truda, nemam im što predbaciti i nema razloga za paniku.

>>Rijeka u sudačkoj nadoknadi pobijedila Dinamo i bacila ga na 3. mjesto

Ključne riječi

Komentara 16

ED
europski dinamo
20:52 25.10.2015.

2 nesretna poraz zaredom,ali nema veze idem dalje. Zao mi je da je bas Taravel napravio glupost jer je nas najbolji igrac zadnje vrijeme opet mogu ga razumjeti obzirom na ostru i prljavu igru protivnika. Steta jer smo vodili i gazili protivnika koji nije puknuo po golu,a decke je ostavio na cjedilu 60 min. Da ga je bar onda Taravel posteno opalio pa nek ovaj stvarno lezi 2 minute.

DU
Deleted user
20:22 25.10.2015.

Maminjo nwemoj kažnjavati Taravela. Malu mu živci popustili pa šta. U zadnje vrijeme igra odlično. Nakon ove utakmice siguran sam da ćemo prvenstvo osvojiti laganini. Bez nekoliko ključnih igrača, izmoreni non stop igranjem, dok se drugi klubovi preko tjedna odmaraju, s Pjacom izvan forme, i s igračem manje poluvrijeme i pol danas smo izgubili samo zahvaljujući naše dvije greške jer Rijeka osim dva tri udarca iz daljine nije napravila ništa.

Avatar Arsia_magica
Arsia_magica
19:11 25.10.2015.

Taravel će biti kažnjen?isto kao i Machado zbog srednjeg prsta?baš ste dosljedni nema šta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije