Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽEN MEDIĆ:

Malo je neugodno što nas je u Kupu izbacio klub iz četvrte lige

Dražen Medić
Marko Lukunic/PIXSELL
24.09.2014.
u 22:36

Zagreb je jedini prvoligaš koji je ispao iz natjecanja.

Zagreb je gostovao u Opatiji i oprostio se od Kupa. Nakon 3:3 poslije 120 minuta domaćini su bolje izvodili jedanaesterce, ukupno 9:8!

- Bili smo iscrpljeni. Pokušali smo osvježiti ekipu jer od prošle godine smo bez dana odmora. I negdje smo se morali ‘prosuti’. Probali smo odmoriti četiri - pet igrača, a oni koji su ušli nisu ih bili pravi. Ako je nešto dobro, onda je to da igrači vide da nema laganog suparnika. Mi u ovakvom stanju ne bi mogli igrati subota srijeda. Osjećao sam da su moji igrači bili prazni. Treba nam svježine, nismo imali kreativnosti. Malo je neugodno što je to četvrtoligaš, ali to je život - istaknuo je Dražen Medić.

Ujedno, Zagreb je jedini prvoligaš koji je ispao iz natjecanja.

>> Modri u kvartu s najviše navijača Dinama jedva stigli do pobjede!

>> Hajduk neuvjerljiv u Istri, ispali Zagreb i prvi osvajač Kupa

Komentara 1

VE
vetlanda22
08:43 25.09.2014.

Treba isplatiti Krstanovića,sasvim očekivano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije