Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borbe oko igrača

Maleš odmah udario na Mamića

\'14.05.2011., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - 1. HNL, 29. kolo, NK Zagreb - Hajduk Split. Hrvoje Males i Ante Mise. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
30.05.2011.
u 20:54

Otkako je na Dinamovu čelu, Zdravko Mamić rijetko gubi borbe pa i ratove od Hajduka. Ne samo zbog toga što je mnogo trofejniji, pogotovu je nadmoćan nad predsjednicima nakon Branka Grgića koji su se mijenjali svake godine

U Hajduku su redovito gubili od Mamića, odnosno Dinama. Možda je baš zato tako ofenzivno krenuo novi predsjednik Hajduka. Hrvoje Maleš dogovorio je dolazak Barcelone i tako već stekao simpatije bijelog puka, a sad pokušava dovesti igrače na koje je oko bacio i Dinamo.

Mate Bilić već je dulje Dinamova želja, bio je u kombinacijama s Maksimirom i Poljudom i u prošlim prijelaznim rokovima. Kontakti su nastavljeni sada, no čini se da je Maleš, iako je razgovarao s Bilićem i prije nego Mamić, u defenzivi.

Kad gazda u Dinamu kaže da ga je Mate oduševio, da je on njegov novi ljubimac već sada, prije nego što je sve gotovo, čini se da je dolazak u Dinamo blizu. Da, Bilić je u razgovoru s Mamićima rekao da imaju zeleno svjetlo, da Dinamo i Bilićev menadžer pokušaju dogovoriti bezbolan odlazak iz Sportinga iz Gijona.

Drugim riječima, kad je Mamić kleknuo i zaprosio ga, Mate Bilić pružio je ruku očekujući zaručnički prsten. No, zaruke su jedno, vjenčanje nešto drugo. Možda će netko u ključnom trenutku reći da ima nešto protiv tog braka, pa Bilić i Mamić ipak ne izađu zajedno iz plavoga maksimirskog salona. Za razliku od Šimunića, koji je bliži Poljudu.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 5

BE
beb
21:24 30.05.2011.

E moj Malesu ne radi se to tako, vidila zaba da konj stavlja potkovu pa i ona digla nogu. Ako Bilic oce u Dinamo neka im ga. Sto ce ti ta stara potrosena roba.

Avatar cluesblues
cluesblues
22:20 30.05.2011.

smjesno je sta spominju dovodjenje barce ko nekakav malesov podvig - da imam dve milje eura (koje nemam ko ni hajduk), dosli bi se barcini decki i u mom kvartovskom parku malo dodavat, prosetat i odletit natrag....ak dobijem na lutriji, mozda to napravim za svoj rođendan, pa da s mojim kompicima s hakla malo odhaklamo s barcom....

LU
luanti
22:21 30.05.2011.

kako bez novaca dovesti igraća nikako to samo večernji piše gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije