Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Maldonadov šou u Barceloni gledalo 360.000 Hrvata

'William\'s Venezuelan driver Pastor Maldonado celebrates on the podium at the Circuit de Catalunya on May 13, 2012 in Montmelo on the outskirts of Barcelona during the Spanish Formula One Grand Prix.
'DIMITAR DILKOFF'
15.05.2012.
u 14:12

Prijenos Velike nagrade Španjolske iz Barcelone gledalo je čak 200 tisuća gledatelja više nego lani!

Na utrkama Svjetskog prvenstva ove sezone događaju se stvari koje se čekalo 29 (pet različitih pobjednika), odnosno 50 godina (slavio netko tko nikad nije bio ni među šest) pa interes gledatelja i te kako raste.

Tako je prijenos iz Barcelone na regionalnim televizijama gledalo 360 tisuća Hrvata, što je čak 200 tisuća više nego lani. Dodajmo da je nakon požara u Williamsovu boksu McLaren ponudio svoju opremu za utrku za dva tjedna u Monaku. Jedna osoba zadržana je u bolnici s opeklinama, ali je izvan životne opasnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije