Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šibenik - cibalia 0:2

Malčić odlučio u četiri minute

Semafor HNL Nogomet
Marko Lukunić
03.10.2009.
u 22:50

Šibenčani su Cibaliju dočekali znatno oslabljeni. Zbog tri žuta kartona nisu nastupili Jurčević ni Husmani, a zbog problema s leđima nije bilo ni kapetana Ademija.

Trener Karačić najavljivao je najtežu utakmicu ove jeseni i najtežu od dolaska u Šibenik. Molio je za pomoć Funcute i činilo se da se Šibenčani mogu oduprijeti nezgodnoj Cibaliji.

Šibenčani su od starta imali nadmoć na terenu, te je već u 2. minuti Zec zapucao na vrata Antolića, a u 9. minuti Lučić je umalo postigao autogol. U drugom poluvremenu Šibenčanima je nedostajalo opreza, ali i sreće.

U 61. minuti Karačić je zamijenio Bloudeka Durom. Nije to bila sretna zamjena jer je baš Duro minutu kasnije skrivio jedanaesterac. Siguran je bio Željko Malčić koji četiri minute poslije na dodavanje Prgometa iz kontre zabija za konačnih 2:0. U 74. minuti Zec je postigao lijep pogodak glavom koji je poništen zbog zaleđa. Zec je zbog prigovora sucu zaradio žuti karton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije