Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMANJE ŠTO MOŽEMO

Makedonski predsjednik obećao igračima 500 tisuća eura ako pobijede Portugal i Ronalda

FILE PHOTO: Leader of the Social Democrat's Dimitar Kovacevski addresses the press after receiving the mandate to form a coalition government in Skopje
OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS
27.03.2022.
u 20:23

""Vi ste za nas prvaci, pobjednici i ponos svih nas. Vjerujemo u vas i zato vam želim uspjeh u meču s Portugalom. Najmanje što kao vlada možemo učiniti je izdvojiti nagradu od 500.000 eura ako se plasirate na Svjetsko prvenstvo", rekao je Kovačevski igračima u avionu

Predsjednik vlade Sjeverne Makedonije Dimitar Kovačevski je prilikom ispraćaja tamošnje nogometne reprezentacije na put u Portugal gdje će u utorak u Portu igrati finale dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo obećao nagradu od 500.000 eura ukoliko izbore plasman u Katar.

Sjeverna Makedonija je u četvrtak senzacionalno kao gost u Palermu svladala aktualnog europskog prvaka Italiju s 1-0 u polufinalu te ju još samo jedna pobjeda dijeli od povijesnog prvog plasmana na SP.

""Vi ste za nas prvaci, pobjednici i ponos svih nas. Vjerujemo u vas i zato vam želim uspjeh u meču s Portugalom. Najmanje što kao vlada možemo učiniti je izdvojiti nagradu od 500.000 eura ako se plasirate na Svjetsko prvenstvo", rekao je Kovačevski igračima u avionu.

Prošle godine Sjeverna Makedonija je po prvi put u povijesti nastupila na EURU, a u kvalifikacijama za odlazak u Katar je osim Italije kao gost svladala i Njemačku, no za odlazak na SP mora nadigrati još jednog velikana europskog nogometa i to na njegovom terenu.

Komentara 3

PR
prajdali100
20:48 27.03.2022.

Opaaaa ! Makedonci će junački poginuti,strah me je portugalske kuhinje.Sjevne neki bezvezni penal,crveni karton....i adios.

DM
drazen.muhvic
12:46 28.03.2022.

500 tisuća € svakom igraču ili svima zajedno toliko?

Avatar Tombstone
Tombstone
20:47 27.03.2022.

Ako dobe manje od 3 komada uspjeh je. Tesko je zemlji kojoj je Albanija zapad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije