Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI DA NEMA ZATAŠKAVANJA
Povratak na članak

VIDEO Makedonski ministar: Denis Tot poznavao je djevojku koja ga je udarala

– Na temelju snimke rekonstruirali smo cijeli događaj. Prema izjavama osoba koje su bile tamo, riječ je o osobnom odnosu između djevojke i stradaloga – rekao je Spasovski.

Komentari 5

RA
radolizem
15:36 12.04.2022.

Jučer sam se pitao - od kud djevojci toliko visoki stupanj kriminalne, da ne kažem ubilačke volje! Ona ga je dosita htjela ubiti jer se nekoliko puta vraćala i zadavala mu udarce. Sad čujemo da su se poznavali, ali jošš uvijek ne vidim gdje je motiv da bude toliko uporna.

VL
KO
Kološanin
15:42 12.04.2022.

Čuvena istočna škola muljanja. Vjerujete li snimci koju vidite svojim očima, ili izjavama makedonskog ministra unutarnjih poslova.

VL
Avatar Idler
Idler
13:49 12.04.2022.

A kak bi novinarji tržili članke brez teorija urote ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.