Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORILA

Majka ubijenog grčkog navijača: Došli su iz strane zemlje oduzeti mu život

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće
Foto: THANASIS DIMOPOULOS
1/5
16.08.2023.
u 22:42

- Došli su iz strane zemlje ubiti moje dijete. Došli su ubiti moje dijete. Moje dijete će biti osvećeno. Njegov ubojica će biti pronađen. Pronaći će se, vjerujem - rekla je majka ubijenog navijača

Majka 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa progovorila je o ubojstvu svoga sina u razgovoru za grčke medije.

- U zoru me sestra našla u dvorištu i rekla mi: 'Dijete je jako pretučeno.' Otišla sam u bolnicu i tamo sam poludjela. Bio je dijete s osobnošću, s vjerom, čitao je Evanđelje. Volio je AEK - rekla je.

Život joj se srušio.

- Kolabirala sam. Bila sam dva dana u bolnici. Najradije bih umrla sa svojim djetetom. Život mi je stao kad sam izgubila dijete. Sada idem na groblje i palim mu svijeću.

Kaže da vjeruje da će se pronaći krivci.

- Došli su iz strane zemlje ubiti moje dijete. Došli su ubiti moje dijete. Moje dijete će biti osvećeno. Njegov ubojica će biti pronađen. Pronaći će se, vjerujem - rekla je majka ubijenog navijača te zaključila:

- On će platiti za zlo koje je napravio mom djetetu, neće proći nekažnjeno.

Grčki mediji pišu da ubojica još nije pronađen, no da ima tetovažu na vratu. Policija vjeruje da ubojica može biti bilo tko od huligana koji su sudjelovali u incidentima uoči otkazane utakmice AEK-a i Dinama.

Ključne riječi

Komentara 29

LU
Lukeruk
23:10 16.08.2023.

Sa fantomkom i kacigom na glavi istovremeno je trčal s nožem u ruci, pil kavu u 11 navečer i čital evanđelje, stvarno poseban tip

Avatar gusjenica
gusjenica
23:18 16.08.2023.

Žena je tužna, to razumijem, ali odakle joj pravo optuživati nekoga kome to nije dokazano.

ZA
zagabria4
07:51 17.08.2023.

Rijetko nenormalan narod, čudo. Zna da njihovi ubadaju nožem pod normalno ali 'zna' i ona kao i mediji da su to napravili Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije